Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Coronaviruset (Covid-19)

Kära Medlemmar/Gäster

Vi väljer att hålla öppet som vanligt på Bedinge GK & Restaurang 19-hålet!

Med anledning av Coronaviruset (Covid-19) kommer här en kort uppdatering kring hur vi på Bedinge GK & Restaurang 19-hålet arbetar för att begränsa risken för smittspridning och för att våra medlemmar/gäster ska känna sig trygga hos oss.

Vi vidtar alla tänkbara åtgärder för att din vistelse hos oss ska vara så säker som möjligt. Vi bevakar frågan dagligen, håller oss uppdaterade och följer Folkhälsomyndighetens och Regeringens rekommendationer.

I kontakt med medlemmar/gäster samt mat och dryck, vidtar vi extra försiktighetsåtgärder.

Det är också oerhört viktigt att varje individ tar sitt ansvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Känner ni er sjuka eller början till att bli sjuka ber vi er att visa hänsyn och stanna hemma och bli frisk. Vi måste alla hjälpas åt för att hindra spridningen av detta virus.

Vi hoppas att du ska känna dig trygg här, i vetskap om att vi gör allt för din säkerhet och trivsel.

Hemkörning av mat!

Är du i riskgruppen och inte kan ta dig ut i dessa tider? I såfall kan vi på 19:e hålet erbjuda fri hemkörning på dagens lunch till er efter kl. 14.00.

Ring och beställ hemkörning innan kl.11.00.
0733-117207

"Uppdaterade" Tillfälliga lokala ordningsföreskrifter med anledning av Covid-19

För att minska risken för smittspridning under rådande corona pandemi gäller nedanstående tillfälliga lokala ordningsföreskrifter vid spel och tävling på vår anläggning tills annat meddelas. Rekommendationerna är sammanställda av R&A och Svenska Golfförbundets Regelkommitté.

Ronder spelade enligt dessa råd och riktlinjer är giltiga som handicapronder.

Flaggstången

Flaggstången skall alltid lämnas kvar i hålet även vid spel på green. Om flaggstången måste vidröras för att centreras i hålet bör spelaren använda handske, alternativt med en klubba.

Hålet

Vi har placerat ett litet rör i koppen så bollen inte trillar längst ner detta betyder att man inte behöver ta upp flaggstången ur koppen.

Bunkrar

Fr om den 22/4 kommer det inte finnas några krattor kvar ute på banan, Detta är för att vi skall minska smittrisken. Vi är fullt medvetna om att bunkrarna kommer se lite taskiga ut på sina ställen. Försök jämna till så gott ni kan med er klubba eller med foten.

Brott mot ordningsföreskrift är inte pliktbelagt men ingår i det uppförande som förväntas av alla spelare enligt Regel 1.2a.


/Bedinge GK 


Relaterade nyheter

Krögargolfen 1/8! Post Image

Krögargolfen 1/8!

Idag den 1/8 hade vår fantastiska krögare årets Krögargolfen! Det spelades en 6+6+6 tävling i fantastiskt fint väder. I A-klassen...

BY : Per Kestola / aug 01, 2020

Läs mer

Aktieslaget 2020! Post Image

BY : Per Kestola / jul 24, 2020

Läs mer

Krögaregolfen! Post Image

Krögaregolfen!

Välkomna till Årets Krögargolf! Under dagen spelas en partävling (6+6+6) Bästboll, Greensome och Foursome.  Anmälan görs via Min Golf! På kvällen kommer 19-Hålet...

BY : Per Kestola / jul 24, 2020

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus