Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Damernas finalspel i Skåneserien

Bedinges lag i finalspelet för kategori 1 på Mölle placerade sig på en blygsam 8e plats. Vädret var fint men vi fick tyvärr inte till spelet denna gång trots att vi försökte allt vad vi kunde. Vi letade bollar i den täta semiruffen och hade svårt att komma upp på de högt belägna greenerna och sen var det trögt. Med andra ord var det svårspelat.

Med vänliga hälsningar/greetings Lolou W

 

Helena Svensson, Lolou Wetter och Karin Peterson.

Bedinges lag för kategori 2 spelades på Trelleborg GK. Fint väder och bra spel av Birgitta Larsson, Hanne Wihlborg, Kicki Jönsson och Ulla Alwen som placerade sig på tredje plats. Väntan blev lång då våra damer startade i de första bollarna, men de som väntar på något ... väntar aldrig för länge.

 

 GRATTIS

Bedinges lag för kategori 3 spelades på Bokskogen GK. Här spelade Berit Larsson, Ewa Fridh, Kerstin Cronqvist och Kerstin Lindell. Tyvärr blev det inga steg upp på prispallen denna gång, men vi kämpade väl.

 bilden hämtad från tidigare tävling

Seriespelet har varit en framgång i stort sätt på alla tävlingar. Damkommittén tackar och grattar alla som bidragit för årets prestationer (ingen nämnd och ingen glömd).

Ett stort tack även till Lolou, Ewa, och Carita som varit ansvariga för de olika kategorierna.

Sist men inte minst så skickar vi ett varmt tack till Maj-Lis som ansvarat för foursome- ligan men även för hela seriespelet.

 

 



Relaterade nyheter

Tack & Hej! Post Image

Tack & Hej!

Den 31 januari var min sista arbetsdag på klubben, då under min vinterledighet, så jag vill härmed passa på att...

BY : Per Kestola / feb 05, 2019

Läs mer

Se upp alla damer! dags för årets första träff 2019 Post Image

Se upp alla damer! dags för årets första träff 2019

Damsektionen bjuder in till årets första träff där vi presentera våra tankar för årets golfsäsongen 2019. Välkomna 25 februari kl 18.00 för samvaro och lite...

BY : BeGK Webb / jan 22, 2019

Läs mer

Sammanfattning av Damernas golfår 2018 Post Image

Sammanfattning av Damernas golfår 2018

Årets verksamhet startade med en informationsträff den 1 mars där 28 damer deltog och serverades räkmacka, dryck och kaffe.  På mötet...

BY : BeGK Webb / nov 10, 2018

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus