Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Damernas finalspel i Skåneserien

Bedinges lag i finalspelet för kategori 1 på Mölle placerade sig på en blygsam 8e plats. Vädret var fint men vi fick tyvärr inte till spelet denna gång trots att vi försökte allt vad vi kunde. Vi letade bollar i den täta semiruffen och hade svårt att komma upp på de högt belägna greenerna och sen var det trögt. Med andra ord var det svårspelat.

Med vänliga hälsningar/greetings Lolou W

 

Helena Svensson, Lolou Wetter och Karin Peterson.

Bedinges lag för kategori 2 spelades på Trelleborg GK. Fint väder och bra spel av Birgitta Larsson, Hanne Wihlborg, Kicki Jönsson och Ulla Alwen som placerade sig på tredje plats. Väntan blev lång då våra damer startade i de första bollarna, men de som väntar på något ... väntar aldrig för länge.

 

 GRATTIS

Bedinges lag för kategori 3 spelades på Bokskogen GK. Här spelade Berit Larsson, Ewa Fridh, Kerstin Cronqvist och Kerstin Lindell. Tyvärr blev det inga steg upp på prispallen denna gång, men vi kämpade väl.

 bilden hämtad från tidigare tävling

Seriespelet har varit en framgång i stort sätt på alla tävlingar. Damkommittén tackar och grattar alla som bidragit för årets prestationer (ingen nämnd och ingen glömd).

Ett stort tack även till Lolou, Ewa, och Carita som varit ansvariga för de olika kategorierna.

Sist men inte minst så skickar vi ett varmt tack till Maj-Lis som ansvarat för foursome- ligan men även för hela seriespelet.

 

 



Relaterade nyheter

Sammanfattning av Damernas golfår 2018 Post Image

Sammanfattning av Damernas golfår 2018

Årets verksamhet startade med en informationsträff den 1 mars där 28 damer deltog och serverades räkmacka, dryck och kaffe.  På mötet...

BY : BeGK Webb / nov 10, 2018

Läs mer

Damernas finalspel i Skåneserien Post Image

Damernas finalspel i Skåneserien

Bedinges lag i finalspelet för kategori 1 på Mölle placerade sig på en blygsam 8e plats. Vädret var fint men...

BY : BeGK Webb / sep 30, 2018

Läs mer

Damernas Grande Final Post Image

Damernas Grande Final

Lördagen den 15 september spelade vi damer den sista tävlingen för säsongen. Ett glatt gäng kom till start där några...

BY : BeGK Webb / sep 15, 2018

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus