Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Damernas tävlingssäsong har startat och snart …..

är det även dags för seriespel.

Torsdagstävlingarna har olika tävlingsledare som ordnar varierande tävlingsformer, det tackar vi för och ser fram mot. Det saknas tävlingsledare 2 och 16 maj så om någon kan tänka sig att ta hand om en tävling så skriv upp er på anslagstavlan där informationsblad finns eller säg till någon i damkommittén.

Det finns en Birdie tävling som löper över hela säsongen och det gäller våra torsdagstävlingar. Då du gjort en birdie så finns det ett träd inne i damrummet där du hänger en pappersfågel med namn, datum och hålnummer. (ingen anmälan och ingen startavgift).

Matchtävling kan vara på gång och då kommer den troligtvis att starta någon gång i maj. Mer information kommer att finnas här på hemsidan och på anslagstavlan inne i klubbhuset.

Vi, Majlis och Carita har varit på informationsmöte angående Seriespelet 2019. Lite att tänka på för er som kommer att delta.

  • Spelare ska ha exakt det hcp som gäller för de olika kategorierna. Undantag gäller om man inte får ihop komplett lag då får spelare med högre hcp användas men får spela med högsta tillåtna hcp inom kategorin.
  • Spelare måste ha fyra (4) registrerade runder innan start.
  • Spelare uppmanas att se över de nya reglerna så att inget missförstånd uppstår vid spel. läs mer på https://golf.se/for-spelaren/regler--handicap/regler/ där man hitta enkla nyheter i punktform.

Vi önskar er alla en trevlig golfsäsong

Kicki, Majlis, Ewa och Carita

 Relaterade nyheter

Damernas tävlingssäsong har startat och snart ….. Post Image

Damernas tävlingssäsong har startat och snart …..

är det även dags för seriespel. Torsdagstävlingarna har olika tävlingsledare som ordnar varierande tävlingsformer,...

BY : BeGK Webb / apr 12, 2019

Läs mer

Damernas torsdagstävlingar börjar den ..... Post Image

Damernas torsdagstävlingar börjar den .....

…. 4 april och pågår t o m den 19 september där de flesta tävlingarna kommer att vara på hemmaplan med...

BY : BeGK Webb / mar 15, 2019

Läs mer

Information från Damernas vårträff 2019 Post Image

Information från Damernas vårträff 2019

Hej och tack för ert deltagande på mötet den 25 februari. Här ser ni tävlingsprogrammet (torsdagar) och information om Seriegolfen 2019. Om något är...

BY : BeGK Webb / feb 26, 2019

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus