Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Damernas tävlingssäsong har startat och snart …..

är det även dags för seriespel.

Torsdagstävlingarna har olika tävlingsledare som ordnar varierande tävlingsformer, det tackar vi för och ser fram mot. Det saknas tävlingsledare 2 och 16 maj så om någon kan tänka sig att ta hand om en tävling så skriv upp er på anslagstavlan där informationsblad finns eller säg till någon i damkommittén.

Det finns en Birdie tävling som löper över hela säsongen och det gäller våra torsdagstävlingar. Då du gjort en birdie så finns det ett träd inne i damrummet där du hänger en pappersfågel med namn, datum och hålnummer. (ingen anmälan och ingen startavgift).

Matchtävling kan vara på gång och då kommer den troligtvis att starta någon gång i maj. Mer information kommer att finnas här på hemsidan och på anslagstavlan inne i klubbhuset.

Vi, Majlis och Carita har varit på informationsmöte angående Seriespelet 2019. Lite att tänka på för er som kommer att delta.

  • Spelare ska ha exakt det hcp som gäller för de olika kategorierna. Undantag gäller om man inte får ihop komplett lag då får spelare med högre hcp användas men får spela med högsta tillåtna hcp inom kategorin.
  • Spelare måste ha fyra (4) registrerade runder innan start.
  • Spelare uppmanas att se över de nya reglerna så att inget missförstånd uppstår vid spel. läs mer på https://golf.se/for-spelaren/regler--handicap/regler/ där man hitta enkla nyheter i punktform.

Vi önskar er alla en trevlig golfsäsong

Kicki, Majlis, Ewa och Carita

 Relaterade nyheter

Damernas midsommargolf ....... Post Image

Damernas midsommargolf .......

spelades i fint sommarväder och hade lockat 32 pigga damer. Efterså så vankades det mat och dryck som förtärdes i...

BY : BeGK Webb / jun 24, 2019

Läs mer

Seriegolfen och Foursameligan damer ...... Post Image

Seriegolfen och Foursameligan damer ......

omgång två är nu spelad och här kommer lite kring tävlingarna och dess resultat. Skåneserien syd Kategori 1. Tisdagen...

BY : BeGK Webb / jun 14, 2019

Läs mer

Damernas gökottegolf lockade ... Post Image

Damernas gökottegolf lockade ...

...21 morgonpigga damer att komma och spela 3-manna scramble med samling 6.00. GRATTIS till dagens vinnare och tack till alla...

BY : BeGK Webb / jun 13, 2019

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus