Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Generationsgolfen för Edwin 9/7

Bedingeveckan har startat med en rasande fart och med mycket deltagare. Det blev inget undantag på tisdagen, då 90 entusiastiska spelare (från ungdomar till seniorer) spelade generationsgolfen för vårt fadderbarn Edwin. Bedinge golfklubb har sedan 2011 haft Edwin som fadderbarn. Edwin fyller 17 år i augusti och kommer från en fattig by i området Tungurahua i Ecuador och lever tillsammans med sina föräldrar och två syskon. Edwin älskar att spela fotboll och har förmånen att få gå i skolan. Med våra bidrag hjälper vi honom att köpa böcker och tillbehör till skolan. Tack för att ni köpte lotter under tävlingsdagen och pengarna kommer skänkas till någon gåva på hans födelsedag och till jul. 

Edwin’s brev är fyllda med kärlek och tacksamhet till alla medlemmar som bidrar till hans skolgång.

Hur gick det i golfen då? Jo, i A-klassen vann Ebbe och Carl-Johan Kamf på 70 slag. Därefter kom en trio med 71 slag, nämligen Mats och Anders Jeppsson, Roar och Torleif Moe samt Monica och Magnus Tingne.
B-klassen vanns av Ingmar och Frida Bokander på 32 poäng, tätt följd av Magdalena och Per-Anders Örtendahl på 31 poäng.

Vi tror att många av våra ungdomar tycker det är kul att få tävla med sina föräldrar och mor/far-föräldrarna, men förmodligen tycker nog vi äldre att det ännu roligare att få tävla med våra barn och barnbarn. Denna tävling är ett fantastiskt tillfälle att få umgås, vilket också noterades av Ingmar i hans tacktal, samtidigt som vi gör en god sak för Edwin.

Ann-Lie Rosengren och Per Norström

Tävlingsledare
Relaterade nyheter

Oldboys Utflykt 18/9 Post Image

Oldboys Utflykt 18/9

Dagsutflykt till Skyrup GK 20 förväntansfulla golfare hade samlats denna morgon för avresa till Skyrups GK,...

BY : Per Kestola / sep 19, 2019

Läs mer

Invigning av Drivingrange/Restaurang! Post Image

Invigning av Drivingrange/Restaurang!

Välkommen till Bedinge GK för invigning av vår drivingrange och grandopening av Restaurang 19:e hålet! Alla är hjärtligt välkomna, även...

BY : Per Kestola / sep 15, 2019

Läs mer

Tullstorpsslaget! Post Image

Tullstorpsslaget!

Årets Tullstorpsslaget spelades den 8/9 i ett fantastiskt fint "höst" väder vindstilla och utan regn. Tävlingen är en Irish greensome...

BY : Per Kestola / sep 09, 2019

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus