Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Generationsgolfen för Edwin 9/7

Bedingeveckan har startat med en rasande fart och med mycket deltagare. Det blev inget undantag på tisdagen, då 90 entusiastiska spelare (från ungdomar till seniorer) spelade generationsgolfen för vårt fadderbarn Edwin. Bedinge golfklubb har sedan 2011 haft Edwin som fadderbarn. Edwin fyller 17 år i augusti och kommer från en fattig by i området Tungurahua i Ecuador och lever tillsammans med sina föräldrar och två syskon. Edwin älskar att spela fotboll och har förmånen att få gå i skolan. Med våra bidrag hjälper vi honom att köpa böcker och tillbehör till skolan. Tack för att ni köpte lotter under tävlingsdagen och pengarna kommer skänkas till någon gåva på hans födelsedag och till jul. 

Edwin’s brev är fyllda med kärlek och tacksamhet till alla medlemmar som bidrar till hans skolgång.

Hur gick det i golfen då? Jo, i A-klassen vann Ebbe och Carl-Johan Kamf på 70 slag. Därefter kom en trio med 71 slag, nämligen Mats och Anders Jeppsson, Roar och Torleif Moe samt Monica och Magnus Tingne.
B-klassen vanns av Ingmar och Frida Bokander på 32 poäng, tätt följd av Magdalena och Per-Anders Örtendahl på 31 poäng.

Vi tror att många av våra ungdomar tycker det är kul att få tävla med sina föräldrar och mor/far-föräldrarna, men förmodligen tycker nog vi äldre att det ännu roligare att få tävla med våra barn och barnbarn. Denna tävling är ett fantastiskt tillfälle att få umgås, vilket också noterades av Ingmar i hans tacktal, samtidigt som vi gör en god sak för Edwin.

Ann-Lie Rosengren och Per Norström

Tävlingsledare
Relaterade nyheter

Äkta makar 14/7 Post Image

Äkta makar 14/7

Bedingeveckans sista tävling var som traditionen bjuder vår Äkta makar tävling by Actera! Vi var 59 par som kom till...

BY : BeGK Webb / jul 14, 2019

Läs mer

Medlemskvällarna våren 2019 Post Image

Medlemskvällarna våren 2019

Medlemskommittén har under vårt första halvår haft förmånen att få bjuda in ett antal föreläsare till våra medlemskvällar.  Vi började i...

BY : BeGK Webb / jul 14, 2019

Läs mer

Krögaregolfen den 12/7 Post Image

Krögaregolfen den 12/7

Under fredagen den 12/7 spelade 122 st en 2 - manna scramble på Bedinge GK. A-klassen vanns av Per-Johan Yttermann...

BY : Per Kestola / jul 14, 2019

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus