Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

God Jul & Gott Nytt År!

Ett år går fort och nu är det snart dags för Glögg golfen igen. Banan är öppen och prognoserna visar på plusgrader och kanske till och med lite sol. Passa på att ta en golfrunda den 26/12 under julledigheten.

2017 har varit ett år då det hänt en hel del inom klubben och mycket som vi kan känna stolthet över.
Vi har en juniorverksamhet som är kreativ med många nya roliga uppslag till golf genom lek och tävlingar. Våra yngre golfare växer i antal, men också i skicklighet, det har gett resultat i form av utmärkelser utöver vad Bedinge GK har varit vana vid. Tack till alla er som har bidragit till detta.

Vår bana har ändrat lite karaktär genom att vi förändrat klippningen runt greener och i anslutning till fairways. Det är ett långsiktigt arbete som just påbörjats.

Klubbens kommittéer har inom sina olika områden lagt ned ett stort arbete med att få oss medlemmar och gäster att känna att upplevelsen på klubben varit positiv. Helt enkelt ”en bra dag på golfbanan” med allt vad det innebär. Nu ser vi fram emot ett nytt spännande år 2018. Vår nya hemsida lanserades igår den 21/12 och vi hoppas att den kommer att bli så bra som vi önskar och ger det mervärde som vi så väl behöver. Här kommer information att kunna läsas på ett bättre och enklare sätt än tidigare.

God Jul och Gott Nytt År önskar styrelsen

 Relaterade nyheter

Faddergolf 2018 Post Image

Faddergolf 2018

Faddergolf 2018 Medlemskommittén anordnar faddergolf från och med 9 maj t o m 12 september, med uppehåll...

BY : Per Kestola / apr 19, 2018

Läs mer

Oldboys 18/4 Post Image

Oldboys 18/4

Dagens oldboysgolf spelades i ett härligt vårväder, kändes nästan som ett hederligt skånskt ”kosläpp” när alla...

BY : BeGK Webb / apr 19, 2018

Läs mer

Prova på Golf! Post Image

Prova på Golf!

     

BY : Per Kestola / apr 19, 2018

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus