Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Inför Oldboys säsongspremiär den 3 april 2019

Bästa oldboys members nu är det snart dags för säsongspremiären 2019 som går av stapeln onsdagen den 3 april. Vi kör dacapo på fjolårets uppskattade koncept med gemensam lunch efter spelet samt att vi fortsätter med den bakvända shotgun starten.

Startavgiften blir den samma som 2018 d.v.s. en hundring och för denna slant får du förutom trevlig gemenskap med likasinnade kamrater vara med på prisbordet om du spelar väl och naturligtvis ingår lunchen i startpengen. Med detta upplägg kan alla känna sig som vinnare.

Onsdagarnas spelformer för våra tävlingar kan du se i tävlingsprogrammet på BeGk´s hemsida. Som vanligt kommer vi att ha olika spelformer under året samt den populära Eclectic-tävlingen för de som vill anmäla sig till denna.

Vi i oldboys kommittén hälsar alla 55+ välkomna till onsdagsgolfen och till övriga arrangemang som ordnas för oss OB-gubbar.

OBS! För att vi ska kunna beställa rätt antal lunchportioner måste du anmäla dig via BeGk´s hemsidas tävlingsprogram senast kl 12:00 dagen före d.v.s. tisdag.

Under april startar vi 09:30 (shotgun) du ska vara på plats senast 09:00 och fr.o.m. maj månad kör vi shotgun 08:30 och du ska vara på plats senast 08:00.

OBS! Du måste vara på plats senast enligt ovan för att vi ska hinna med hanteringen av betalningar och dagens lottning samt att alla ska hinna ut till sitt starthål. Tack för ditt samarbete för att allt ska fungera enkelt och smidigt. Vi i kommittén är också tacksamma om du har jämna pengar till anmälningsavgiften.

Varmt välkomna

Christer R, Sven A H, Per W, Putte P och Ronney P.Relaterade nyheter

Bedinge GKs H70 Serielag  Post Image

Bedinge GKs H70 Serielag

  Bedinge GKs H75 serielag hade en tuff dag på Malmö Burlövs GK. Vädret var fint med bra förutsättningar för att...

BY : BeGK Webb / maj 23, 2019

Läs mer

Oldboysgolf den 22 maj Post Image

Oldboysgolf den 22 maj

  Dagens utmaning för Bedinge GKs oldboysgolf var att alla spelade från Tee 47. Vi var 40 gubbar som hade en...

BY : BeGK Webb / maj 22, 2019

Läs mer

Bedinge GKs H70:2 Serielag Post Image

Bedinge GKs H70:2 Serielag

Idag den 16 maj spelades Bedinge Gk H70:2 Serielag andra omgången i serien på Vellinges golfbana...

BY : BeGK Webb / maj 16, 2019

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus