Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Nya kommittémedlemmar!

Vi efterlyser intresserade medlemmar som skulle vilja engagera sig i våra olika kommittéer. Just nu har vi behov av medlemmar till mer eller mindre alla kommittéer tex Bankommittén, Medlemskommittén och Fastighetskommittén.

Bankommittén söker medlemmar med intresse för banan och dess områden. En stor del av bankommitténs uppgift är att vara medlemmarnas öron och ögon. Bankommittén har ca 5-6 möte om året då man lägger upp de olika planer som behövs för ett aktivt förbättringsarbete på banan. För vi alla vill ju ha en bra bana med fina greener, fairways och övriga grönområde.  

Medlemskommittén behöver dig som är intresserad av att bla att anordna medlemskvällar, bjuda in till intressanta föreläsningar och hjälpa våra nya golfmedlemmar genom att gå fadderrunda - helt enkelt bjuda in fler till vår gemenskap på klubben. Medlemskvällarna kan vara musik-quiz, grillkväll, vår populära (och nyttiga) regelkväll, musikunderhållning och just ditt förslag på en givande medlemskväll! Vårt fokus är att skapa en gemenskap där alla känner sig välkomna till vår klubb! 

Fastighetskommittén består idag av 2 herrar som snickrar och fixar med fastigheten, lagar stolar till restaurangen eller smäller upp en vägg i omklädningsrummet. Här efterlyser vi nya friska krafter som kan komplettera Tommy och Jan-Olof i deras jobb.

Vi har idag fantastiska gäng som Tisdagsgänget och Damgänget som fixar med bana och klubbhusområde. Dessa grupper förstärker vi gärna, tisdagsgänget jobbar på tisdag förmiddag med allt möjligt på banan, det behövs ingen direkt erfarenhet utan alla är välkomna. Likadant med damgänget, de vill också ha förstärkning på onsdagar. De lägger mycket tid på att fixa runt klubbhuset med allt från att vattna blommor till att rensa rabatter och ser till att det är allmänt rent och snyggt. 

90-årsjubileum 2021!

Inför vårt 90-års jubileum 2021 söker vi nu frivilliga krafter med stort intresse för att fixa ett antal olika aktiviteter under jubileumsåret 2021. Vi ser gärna ett gäng drivna "festfixare" som vill ta sig an denna uppgift.  

Som sagt det är oerhört viktigt att vi hjälps åt att driva klubben framåt och ni är oerhört viktiga i detta arbete. Utan era ideella krafter så fungerar inte verksamheten.  

Så anmäl ert intresse direkt nu till klubbchef@bedingegk.se  

  

 Relaterade nyheter

Demodag Cobra! Post Image

BY : Per Kestola / maj 19, 2020

Läs mer

Vårläger 21/5-24/5 2020! Post Image

BY : Per Kestola / maj 13, 2020

Läs mer

Vänklubbar! Post Image

Vänklubbar!

Ni har väl inte glömt bort våra vänklubbar!  Tänk på att ni som är Helårs/Vardagsmedlemmar har 9 st vänklubbar totalt att...

BY : Per Kestola / maj 12, 2020

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus