Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Medlemskvällarna våren 2019

Medlemskommittén har under vårt första halvår haft förmånen att få bjuda in ett antal föreläsare till våra medlemskvällar. 

Vi började i februari med "Sittyoga" tillsammans med Pärlan från Smygehamn. Vem hade trott att lite örongnugg kunde göra så att man faktiskt fick några fler grader bättre nackvridning?! Vi fick många bra tips av Pärlan och framförallt kan man göra många bra övningar sittandes på en stol. Alla övningarna lockade till många skratt! Vår nya Pro Marcus Dahlberg presenterade sig och informerade även om vårt Club 18 som en del av er har deltagit i under våren. Sverker i restaurangen fick mycket beröm för de smårätter han hade komponerat kvällen till ära.

I år var det många regeländringar och vår vana trogen så tog vi tacksamt emot all lärdom från vår egna domare Anders Jeppsson, som i mars månad kom till vår medlemskväll.  Inför dryga hundratalet (!) medlemmar så försökte han göra de nya reglerna lätta att tyda för oss. Då efterfrågan efter regelkunskap var stor så gjorde vi en "favorit i repris" men då lite mer riktad mot våra duktiga juniorer och deras föräldrar men även några av oss andra som inte kunde vara med första gången i mars tog vår chans nu. Regeln med dropp i knähöjd har nog de flesta av oss "greppat" nu.

Vi har även haft en kväll med information kring solceller. Det var Lesley Holm som stod för all information samt var den som var till stor hjälp när det gällde uträkning av kapacitet, kostnad och vad men skulle kunna tjäna vid en försäljning en solig dag. Restaurangen serverade en mycket god soppa till denna kväll.

En annan välbesökt medlemskväll var när Hönsinge Bryggerier var här. Vi fick testa 5 olika typer av öl; från den ljusaste Länsman till den mörkaste Svart Porter. En mycket trevlig kväll där vi fick ta del av hela Hönsinge ölhistoria. Restaurangen serverade goda grillade revben med en mängd tillbehör.

Halvåret avslutades i slutet av juni med vår traditionsenliga tre-kamp inkl en grillbuffé! Kort-putten, lång-putten och chippen vanns till sist av den medlem som troligtvis sjunger bäst av oss alla, nämligen Carry Persson! Vinsten var förutom en stor markeringsknapp såklart även p-platsen närmast klubbhuset! Tror ingen missar vem som för tillfället äger denna p-plats just nu!

Medlemskommittén erbjuder även under maj-halva september faddergolf för er som vill nå klubbhandicap på 54. Varje onsdag kl 18 så finns det möjlighet för er att gå 9 hål tillsammans med en fadder för att nå antingen 18 poäng på 9 hål eller två rundor med 14-17 poäng på 9 hål. Så skriv gärna upp er på listan som finns på vår kommittétavla. 

Första medlemskvällen efter semestern blir torsdagen d 29/8 i samband med vår Pro Am-tävling. Kvällen brukar vara välbesökt och med många glada toner och skratt! Så håll utkik på vår hemsida samt i mailen där inbjudan dyker upp om några veckor! 

Om ni har tips på bra ämnen till våra medlemskvällar så får ni gärna höra av er med mail till Marie Kestola; marie.kestola@hotmail.com 

Somriga hälsningar från Medlemskommittén!

Per Lisette Stina Marie

 Relaterade nyheter

Golfhäftet Trophy! Post Image

Golfhäftet Trophy!

Golfhäftet Trophy torsdagen den 9 juli   ...

BY : Per Kestola / jul 09, 2020

Läs mer

Generationsgolfen 7/7 Post Image

Generationsgolfen 7/7

Bedingeveckan fortsatte under tisdagen med generationsgolfen för vårt fadderbarn Edwin. Även detta år blev det en bra uppslutning med 96...

BY : Per Kestola / jul 07, 2020

Läs mer

Dropping competitionen Post Image

Dropping competitionen

2020 - års Dropping Competitionen är nog den värsta Jag varit med om under de 22 - år jag haft...

BY : Per Kestola / jul 06, 2020

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus