Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Nyhetsbrev Oktober

Nyhetsbrev oktober

Höstdagjämningen har passerats och vi förbereder vår bana för höst och vinterväder. Förra veckan har greenerna hålpipats och dressats. Allt för att skapa bra förutsättningar inför vinter och kommande vår. Vi kommer under hösten och vintern att fortsätta arbetet med att göra ytterligare förbättringar på banan enligt de förslag som presenterades förra året. Vi kommer att informera mer senare om exakt vilken utveckling av banan som kommer att göras inför nästa säsong.

Ni som spelat på banan den senaste tiden har säkert noterat att banans fairway inte har helt återhämtat sig efter sommarens extremt torra väder. Vi har i förra veckan haft besök av en av SGF:s bankonsulenter som har inspekterat och givit oss rekommendationer hur vi bäst skapar förutsättningar för att vi ska få en fullt återställd fairway till nästa säsong.

Styrelse och klubbchef har under den senaste tiden arbetat intensivt med att etablera överenskommelser om greenfee-samarbete med utvalda klubbar i vår närhet och i förra veckan kunde ni läsa om vad som är på gång. Nu har vi signerat vänavtal med 4 klubbar där vi kommer att kunna spela till en förmånlig greenfee. De 4 är Abbekås, Ystad, Romeleåsen och Sjöbo. Mer detaljer kommer att presenteras längre fram i samband med informationsmötet senare den här månaden.

Vi har tidigare informerat om att vi har sökt och beviljats bygglov för att bygga väderskydd för våra utslagsplatser på rangen. Vi håller på att samla in offerter på material för att så småningom i höst dra igång arbetet med att bygga de tänkta tak och väggar som ska göra det behagligare att träna även under den kallare, regnigare och blåsigare delen av året.

Det händer mycket på klubben nu och ett bra tillfälle att ta del av allt som är på gång är vid informationsmötet i klubbhuset söndag 21 oktober klockan 16.00.

//StyrelsenRelaterade nyheter

Bedinge Lagmaster 2018 Post Image

Bedinge Lagmaster 2018

Igår spelades Bedinge Lagmasters i ett fantastiskt höst väder. Samtliga lag förutom våra juniorerna fanns representerade. Varje lag hade med...

BY : Per Kestola / okt 22, 2018

Läs mer

Informationsmöte 21/10 Post Image

Informationsmöte 21/10

Informationsmöte i klubbhuset den 21 oktober. I söndags var det informationsmöte i vårt klubbhus för medlemmar i...

BY : Per Kestola / okt 22, 2018

Läs mer

ABBE-slaget på Bedinge GK den 11 okt Post Image

ABBE-slaget på Bedinge GK den 11 okt

  I dag spelades det prestigefyllda ABBE-slaget på Bedinge GKs hemmabana. 18 man från varje klubb kämpade väl i vackert sensommarväder,...

BY : BeGK Webb / okt 11, 2018

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus