Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Nyhetsbrev Oktober

Nyhetsbrev oktober

Höstdagjämningen har passerats och vi förbereder vår bana för höst och vinterväder. Förra veckan har greenerna hålpipats och dressats. Allt för att skapa bra förutsättningar inför vinter och kommande vår. Vi kommer under hösten och vintern att fortsätta arbetet med att göra ytterligare förbättringar på banan enligt de förslag som presenterades förra året. Vi kommer att informera mer senare om exakt vilken utveckling av banan som kommer att göras inför nästa säsong.

Ni som spelat på banan den senaste tiden har säkert noterat att banans fairway inte har helt återhämtat sig efter sommarens extremt torra väder. Vi har i förra veckan haft besök av en av SGF:s bankonsulenter som har inspekterat och givit oss rekommendationer hur vi bäst skapar förutsättningar för att vi ska få en fullt återställd fairway till nästa säsong.

Styrelse och klubbchef har under den senaste tiden arbetat intensivt med att etablera överenskommelser om greenfee-samarbete med utvalda klubbar i vår närhet och i förra veckan kunde ni läsa om vad som är på gång. Nu har vi signerat vänavtal med 4 klubbar där vi kommer att kunna spela till en förmånlig greenfee. De 4 är Abbekås, Ystad, Romeleåsen och Sjöbo. Mer detaljer kommer att presenteras längre fram i samband med informationsmötet senare den här månaden.

Vi har tidigare informerat om att vi har sökt och beviljats bygglov för att bygga väderskydd för våra utslagsplatser på rangen. Vi håller på att samla in offerter på material för att så småningom i höst dra igång arbetet med att bygga de tänkta tak och väggar som ska göra det behagligare att träna även under den kallare, regnigare och blåsigare delen av året.

Det händer mycket på klubben nu och ett bra tillfälle att ta del av allt som är på gång är vid informationsmötet i klubbhuset söndag 21 oktober klockan 16.00.

//StyrelsenRelaterade nyheter

Julkonsert med Karin Tingnes band Post Image

Julkonsert med Karin Tingnes band

Vilken julkänsla som infann sig på årets sista klubbafton! Som traditionen bjuder så hade vi även i år förmånen att...

BY : Per Kestola / dec 08, 2018

Läs mer

Julsånger med Karin Tingne! Post Image

Julsånger med Karin Tingne!

Kom i julstämning med Karin Tingne – njut av lite försmak av julen!   Restaurangen serverar julsmörgåsar med sill, skinka...

BY : Per Kestola / nov 26, 2018

Läs mer

Kors&Tvärs 2018 Post Image

Kors&Tvärs 2018

Idag den 28/10 spelades Kors&Tvärs i ett kyligt väder med lite inslag av snöfall. Tävlingen spelades som alltid i 4...

BY : Per Kestola / okt 28, 2018

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus