Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Nyhetsbrev Styrelsen!

Våren är här – men den är annorlunda än tidigare år.

Vem kunde väl ana att vi skulle drabbas av en pandemi, med allt vad det innebär i förändrade levnadsvanor och inte minst personligt lidande. Det går helt enkelt inte att sätta ord på det.

Styrelsen för Bedinge GK följer nyheter och agerar efter de riktlinjer och rekommendationer som ges från olika håll. Det är många inblandade aktörer i detta, allt från Regering och Folkhälsomyndigheten till Svenska Golfförbundet och Skånes Golfförbund. Vi lyssnar, diskuterar och tar beslut för oss alla på bästa sätt. Det är också viktigt att vi är ansvarsfulla själva och inte tar risker att bli smittade eller att smitta andra. Det har ni läst och hört om på så många håll.

Det finns mer att läsa på vår hemsida och i de utskick som görs från klubbens sida.

Vi måste trots allt se positivt på framtiden. Golf är en utomhusidrott med en liten interaktion människor emellan när det kommer till själva spelet. Banan är öppen och vädret är fantastiskt med blå himmel och snart är termometern uppe på nästan 10 grader, så passa på att ge er ut och njut. Vi har öppet som vanligt i klubbhuset och i restaurangen, men håller avstånd när vi är inomhus.

Och till helgen ställer vi om klockarna så det blir lite ljusare kvällar. Härligt

Som så många andra har vår fantastiska krögare en tuff tid framför sig med allt vad Corona-Viruset medför. För att Lotta och Ludde skall "överleva" ekonomiskt vore det en oerhört stor gärning om ni som medlem vill och har möjlighet fyller på era kort med exempelvis 1000:- för att öka deras kassaflöde. Detta kommer med all säkerhet rädda deras business. 

 

"NYHET" Tillfälliga lokala ordningsföreskrifter med anledning av Covid-19

 

För att minska risken för smittspridning under rådande corona pandemi gäller nedanstående tillfälliga lokala ordningsföreskrifter vid spel och tävling på vår anläggning tills annat meddelas. Rekommendationerna är sammanställda av R&A och Svenska Golfförbundets Regelkommitté.

Ronder spelade enligt dessa råd och riktlinjer är giltiga som handicapronder.

Flaggstången

Flaggstången bör alltid lämnas kvar i hålet även vid spel på green. Om flaggstången måste vidröras för att centreras i hålet bör spelaren använda handske, alternativt med en klubba.

Hålet

När bollen ska tas upp ur hålet bör spelaren använda handske.

Bunkrar

Spelaren bör i möjligaste utsträckning INTE använda bunkerkrattor. Efter att ett slag eller annan åtgärd gjorts i en bunker bör spelaren jämna ut sanden med sin fot eller en klubba.

Brott mot ordningsföreskrift är inte pliktbelagt men ingår i det uppförande som förväntas av alla spelare enligt Regel 1.2a.

 

Glad påsk på er alla, så syns vi på banan framöver

Stina Karlgrund

 Relaterade nyheter

Medlemsträning! Post Image

Medlemsträning!

Ytterliggare en kurs till Hcp 27-54+ Välkomna till vårens medlemsträning för er med Hcp 27-54+! För priset av...

BY : Per Kestola / mar 31, 2020

Läs mer

Träningskort 2020! Post Image

Träningskort 2020!

 Årets träningskoncept (Ersätter the 18club) Det är mycket roligare att träna golf tillsammans! Träningskortet 2020 är för dig...

BY : Per Kestola / mar 31, 2020

Läs mer

Medlemsträning Post Image

Medlemsträning

Kursen fulltecknad! Nya tider kommer! Välkomna till vårens medlemsträning för er med Hcp 27-54+! För priset av 695:- /person får man 5*50...

BY : Per Kestola / mar 30, 2020

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus