Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Nyhetsbrev!

Våren är på riktigt här– men den är oerhört mycket annorlunda än tidigare år.

Vi ser en trend med mycket mer medlemsspel vilket naturligtvis är positivt för klubben och inte minst restaurangen. 

Vi i  Bedinge GK följer nyheter och agerar efter de riktlinjer och rekommendationer som ges från olika håll. Det är många inblandade aktörer i detta, allt från Regering och Folkhälsomyndigheten till Svenska Golfförbundet och Skånes Golfförbund. Vi lyssnar, diskuterar och tar beslut för oss alla på bästa sätt. Det är också viktigt att vi är ansvarsfulla själva och inte tar risker att bli smittade eller att smitta andra. Vi har under de här veckorna uppdaterat en hel del, lite nyheter har det blivit under veckan som gått.

I veckan har man från Folkhälsomyndigheten släppt lite på tävlingsreglerna för våra juniorer detta betyder att vi kommer tillsammans med Abbekås juniorer tävla lite på söndag eftermiddagar. Övrig tävlingsverksamhet ligger tillsvidare nere tills den 30/6 detta gäller alla klubbtävling så när som på våra matchtävlingar som vi tänkte dra igång under maj-juni månad.  

 

Vi har sedan tidigare tillsammans med FM Mattsson Mora Group AB säkrat att du som gäst kan tvätta händerna i beröringsfria blandare i klubbhus och toaletter! I dagens Corona tider är det extra viktigt med handhygien, därför erbjuder vi Er beröringsfria tvättställsblandare för att Ni ska känna Er säkra på att händerna blir rena utan att behöva vidröra blandaren!

 

Vi måste trots allt se positivt på framtiden. Golf är en utomhusidrott med en liten interaktion människor emellan när det kommer till själva spelet. Banan är öppen och vädret är fantastiskt med blå himmel och snart är termometern uppe på nästan 15 grader, så passa på att ge er ut och njut. Vi har öppet som vanligt i klubbhuset och i restaurangen, men håller avstånd när vi är inomhus.

 

"Uppdaterade" Tillfälliga lokala ordningsföreskrifter med anledning av Covid-19 

För att minska risken för smittspridning under rådande corona pandemi gäller nedanstående tillfälliga lokala ordningsföreskrifter vid spel och tävling på vår anläggning tills annat meddelas. Rekommendationerna är sammanställda av R&A och Svenska Golfförbundets Regelkommitté. 

Ronder spelade enligt dessa råd och riktlinjer är giltiga som handicapronder.

Flaggstången

Flaggstången skall alltid lämnas kvar i hålet även vid spel på green. Om flaggstången måste vidröras för att centreras i hålet bör spelaren använda handske, alternativt med en klubba. 

Hålet

 

Vi har placerat ett litet rör i koppen så bollen inte trillar längst ner detta betyder att man inte behöver ta upp flaggstången ur koppen.

 

Bunkrar

Fr om den 22/4 kommer det inte finnas några krattor kvar ute på banan,  Detta är för att vi skall minska smittrisken. Vi är fullt medvetna om att bunkrarna kommer se lite taskiga ut på sina ställen. Försök jämna till så gott ni kan med er klubba eller med foten. 

Brott mot ordningsföreskrift är inte pliktbelagt men ingår i det uppförande som förväntas av alla spelare enligt Regel 1.2a.

 Relaterade nyheter

Generationsgolfen 7/7 Post Image

Generationsgolfen 7/7

Bedingeveckan fortsatte under tisdagen med generationsgolfen för vårt fadderbarn Edwin. Även detta år blev det en bra uppslutning med 96...

BY : Per Kestola / jul 07, 2020

Läs mer

Dropping competitionen Post Image

Dropping competitionen

2020 - års Dropping Competitionen är nog den värsta Jag varit med om under de 22 - år jag haft...

BY : Per Kestola / jul 06, 2020

Läs mer

Cancergolfen 5/7-2020 Post Image

Cancergolfen 5/7-2020

Nu är årets Bedingeveckan igång. Idag den 5/7 spelades Cancergolfen i kraftig blåst och regn. I A-klassen så spelade Patrik...

BY : Per Kestola / jul 05, 2020

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus