Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Oldboysgolf den 16 oktober

 

Grått grått grått med dimma och ingen vind som kunde blåsa bort dimman var dagens utmaning när 29 oldboys kom till start denna oktoberonsdag.

Det ska mer till för att stoppa de spelsugna Beddingegubbarna i Bedinge GK för att vika ner sig och stanna hemma. Det är inte bara golfen som lockar, inte minst den sociala samvaron med den gemensam lunchen efter spelet är en viktig poäng för flera av oss.

Dagens segrare blev Christer Rosberg på utmärkta 66 slag och som god 2:a kom Bo Cronvall med 70 slag och på sista pallplatsen kom Bertil Johansson på 71 slag. Grattis till alla pristagare enligt nedan.

Även denna onsdag fick vi njuta av en god lunch som bestod av Kalvbringa med Rotmos och Pepparrotssås, stort tack till Lotta och hennes team för god mat och bra service och trevligt bemötande.

Nu har vi spikat den traditionella jullunchen för hela oldboysgänget, boka in onsdagen den 4:e december. Som vanligt kommer vi att fira alla aktiva oldboys som har fyllt med en 0:a eller en 5:a under året. Om vädret tillåter kör vi en 9-håls tävling för de som känner sig manade. För att vara med på jullunchen bokar du in dig via GIT’en som vanligt. Priset är 100 kr.

Plac Namn Slag Shcp
1 Christer Rosberg 66  
2 Bo Cronvall 70  
3 Bertil Johansson 71  
4 Lennart Jönsson 75 Shcp
Lagresultat
Plac Lag Slag
1 Lars Tingne, Bertil Johansson, Sven A Hiller 74,7
2 Christer Rosberg, Staffan Mellbourn, Ronney Persson 77

Article writer

Ronney P

 


 

 Relaterade nyheter

Oldboys Julgolf med Julbuffé Post Image

Oldboys Julgolf med Julbuffé

Bedinge GKs oldboys hade sin traditionella jullunch onsdagen den 4 december. Som vanligt kör vi en 9-håls tävling, förutsättningarna var...

BY : BeGK Webb / dec 04, 2019

Läs mer

Oldboys Säsongsavslut den 6 november Post Image

Oldboys Säsongsavslut den 6 november

  Säsongsavslutningen för Bedinge GKs oldboys spelades i ett härligt novemberväder. Det blev deltagarrekord för november månad med 51 anmälda gubbar....

BY : BeGK Webb / nov 06, 2019

Läs mer

Oldboysgolf den 30 oktober Post Image

Oldboysgolf den 30 oktober

  Till dagens Oldboysgolf kom 40 gubbar till start. Det fina höstvädret håller i sig, förvisso morgonfrost på greenerna så det...

BY : BeGK Webb / okt 30, 2019

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus