Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Oldboysgolf den 16 oktober

 

Grått grått grått med dimma och ingen vind som kunde blåsa bort dimman var dagens utmaning när 29 oldboys kom till start denna oktoberonsdag.

Det ska mer till för att stoppa de spelsugna Beddingegubbarna i Bedinge GK för att vika ner sig och stanna hemma. Det är inte bara golfen som lockar, inte minst den sociala samvaron med den gemensam lunchen efter spelet är en viktig poäng för flera av oss.

Dagens segrare blev Christer Rosberg på utmärkta 66 slag och som god 2:a kom Bo Cronvall med 70 slag och på sista pallplatsen kom Bertil Johansson på 71 slag. Grattis till alla pristagare enligt nedan.

Även denna onsdag fick vi njuta av en god lunch som bestod av Kalvbringa med Rotmos och Pepparrotssås, stort tack till Lotta och hennes team för god mat och bra service och trevligt bemötande.

Nu har vi spikat den traditionella jullunchen för hela oldboysgänget, boka in onsdagen den 4:e december. Som vanligt kommer vi att fira alla aktiva oldboys som har fyllt med en 0:a eller en 5:a under året. Om vädret tillåter kör vi en 9-håls tävling för de som känner sig manade. För att vara med på jullunchen bokar du in dig via GIT’en som vanligt. Priset är 100 kr.

Plac Namn Slag Shcp
1 Christer Rosberg 66  
2 Bo Cronvall 70  
3 Bertil Johansson 71  
4 Lennart Jönsson 75 Shcp
Lagresultat
Plac Lag Slag
1 Lars Tingne, Bertil Johansson, Sven A Hiller 74,7
2 Christer Rosberg, Staffan Mellbourn, Ronney Persson 77

Article writer

Ronney P

 


 

 Relaterade nyheter

BeGks järngäng med 435 års erfarenhet Post Image

BeGks järngäng med 435 års erfarenhet

Innan Coronan kom in i bilden spelade det här 5-manna Bedingegänget Golf måndagar och fredagar på Bedinge GK. Sune Mattsson 90...

BY : BeGK Webb / maj 04, 2020

Läs mer

MåndagsMixen! Post Image

MåndagsMixen!

Med anledning av rådande Corona situation har tävlingsledningen för Måndagsmixen beslutat att skjuta fram säsongsstarten. Vi återkommer löpande med information. //Tävlingsledningen...

BY : BeGK Webb / mar 20, 2020

Läs mer

Uppstart OB säsongen! Post Image

Uppstart OB säsongen!

  Uppskjuten OB start t.v. Med anledning av rådande Corona-virus skjutes uppstarten av årets OB säsong upp....

BY : Per Kestola / mar 18, 2020

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus