Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Oldboysgolf den 16 oktober

 

Grått grått grått med dimma och ingen vind som kunde blåsa bort dimman var dagens utmaning när 29 oldboys kom till start denna oktoberonsdag.

Det ska mer till för att stoppa de spelsugna Beddingegubbarna i Bedinge GK för att vika ner sig och stanna hemma. Det är inte bara golfen som lockar, inte minst den sociala samvaron med den gemensam lunchen efter spelet är en viktig poäng för flera av oss.

Dagens segrare blev Christer Rosberg på utmärkta 66 slag och som god 2:a kom Bo Cronvall med 70 slag och på sista pallplatsen kom Bertil Johansson på 71 slag. Grattis till alla pristagare enligt nedan.

Även denna onsdag fick vi njuta av en god lunch som bestod av Kalvbringa med Rotmos och Pepparrotssås, stort tack till Lotta och hennes team för god mat och bra service och trevligt bemötande.

Nu har vi spikat den traditionella jullunchen för hela oldboysgänget, boka in onsdagen den 4:e december. Som vanligt kommer vi att fira alla aktiva oldboys som har fyllt med en 0:a eller en 5:a under året. Om vädret tillåter kör vi en 9-håls tävling för de som känner sig manade. För att vara med på jullunchen bokar du in dig via GIT’en som vanligt. Priset är 100 kr.

Plac Namn Slag Shcp
1 Christer Rosberg 66  
2 Bo Cronvall 70  
3 Bertil Johansson 71  
4 Lennart Jönsson 75 Shcp
Lagresultat
Plac Lag Slag
1 Lars Tingne, Bertil Johansson, Sven A Hiller 74,7
2 Christer Rosberg, Staffan Mellbourn, Ronney Persson 77

Article writer

Ronney P

 


 

 Relaterade nyheter

Oldboysgolf den 5 augusti Post Image

Oldboysgolf den 5 augusti

  Onsdagen den 5 augusti blev en efterlängtad återsamling och uppstart för Bedinge GKs Oldboys. P.g.a. rådande Coronaepidemin följer vi Folkmyndighetens ...

BY : BeGK Webb / aug 05, 2020

Läs mer

Massage  Post Image

Massage

Massage för golfare på Bedinge Golfklubb Golfare på alla nivåer har börjat uppskatta fördelarna som massageterapi kan...

BY : Per Kestola / jul 14, 2020

Läs mer

Match Play Bedinge GK 2020 Post Image

Match Play Bedinge GK 2020

Bedinge Golfklubbs Tävlingskommitté Inbjuder till Match Play Bedinge GK 2020 Eftersom SGF har godkänt att vi spelar...

BY : Per Kestola / jun 16, 2020

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus