Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Ordförande har ordet!

 

ORDFÖRANDE HAR ORDET!

Vilken sommar vi har fått redan i maj månad och en bit in i juni. Solen har lyst från en klarblå himmel och inte en droppe vatten. Vi har av den anledningen enbart vattnat på greener och utslagsplatser. Det är en omöjlig ekvation att vattna hela banan så den är grön och fin. Gräset har en otrolig förmåga att återhämta sig när det väl börjar regna. Prognoserna visar i vart fall på lite regn under de kommande dagarna. I det hänseendet får vi hålla tummarna.

Vi börjar närma oss Bedingeveckan och redan nu har en del av er anmält intresse av att vara med i våra olika tävlingar och evenemang. Det finns plats för fler så anmäl er till en rolig vecka med många deltagare och lite annorlunda tävlingar än tidigare år.

Under våren har våra kommittéer tillsammans med styrelsen arbetet med klubbens vision och framtid. Ett roligt och spännande arbete som nu har tagit sin form. Vi informerade lite om tankarna redan på årsmötet och kommer att fortsätta med att informera er.

Vi har valt att lägga ett informationsmöte under Bedingeveckan, när många av medlemmarna har möjlighet att komma och lyssna. Boka därför redan nu in kvällen på torsdagen den 12 juli för att lyssna på det senaste inom Bedinge GK samt ge förslag på aktiviteter eller bara ställa frågor. Roligare ju fler vi är som är engagerade.

Glad midsommar

Hälsningar från styrelsen via Stina

 Relaterade nyheter

Bedinge Lagmaster 2018 Post Image

Bedinge Lagmaster 2018

Igår spelades Bedinge Lagmasters i ett fantastiskt höst väder. Samtliga lag förutom våra juniorerna fanns representerade. Varje lag hade med...

BY : Per Kestola / okt 22, 2018

Läs mer

Informationsmöte 21/10 Post Image

Informationsmöte 21/10

Informationsmöte i klubbhuset den 21 oktober. I söndags var det informationsmöte i vårt klubbhus för medlemmar i...

BY : Per Kestola / okt 22, 2018

Läs mer

ABBE-slaget på Bedinge GK den 11 okt Post Image

ABBE-slaget på Bedinge GK den 11 okt

  I dag spelades det prestigefyllda ABBE-slaget på Bedinge GKs hemmabana. 18 man från varje klubb kämpade väl i vackert sensommarväder,...

BY : BeGK Webb / okt 11, 2018

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus