Aktuellt

Detta händer just nu på Bedinge Golfklubb

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Vi Bedingegolfare har en fantastisk bana och en verksamhet vi kan vara stolta över. Anställda och ett antal ideellt arbetande golfare bidrar till detta. Men för att kunna behålla och utveckla klubben och banan behöver vi vara fler som bidrar. Därför riktar vi detta mejl till alla er som möjligen kan tänkas hjälpa till med diverse insatser på klubben. Det vi bl a behöver hjälp med är:

Tisdagsgänget:

Vi är ett antal gubbar som träffas varannan tisdags förmiddag på våren och hösten. Vi utför sysslor som banpersonalen normalt inte hinner med för att vår bana ska vara i ett skick som vi alla kan vara stolta över. Vi jobbar med bunkrarna, dressar tee, byter ut slipers, trimmar vid vattenområden, träd mm och andra praktiska sysslor som gör att banan ska få en snygg och funktionell finish. Vi har väldigt kul ihop och bryter av arbetet med en fika som klubben bjuder på. I slutet av säsongen brukar vi åka till någon annan golfbana för golfspel och ha trevligt tillsammans. Men vi behöver bli fler – vi behöver dig.
Vi startar upp höstens arbete den 21/8 kl 08,00

Fastighetsgänget:

Vi i fastighetsgänget jobbar med allt från att fixa i rabatter till att snickra/måla. Vi har ett klubbhus som alltid behöver lite omvårdnad.
Vi behöver även här förstärkning så vi kan hålla husen och området runt omkring i gottskick.
Vi startar upp under augustimånad.
 
Även ni som kanske inte är intresserade av att snickra eller hjälpa till på banan kan bidra med något i alla de kommittéer som vi har.

Om du är intresserad eller undrar mer vad som gäller kontakta gärna Per Kestola på
klubbchef@bedingegk.se , alternativt 0703-163200


Relaterade nyheter

Utslagsplatser Post Image

Utslagsplatser

Tillsammans kan vi göra underverk! Strax innan Jul &...

BY : Per Kestola / jan 11, 2019

Läs mer

Välkommen till Bedinge GK! Post Image

Välkommen till Bedinge GK!

Vi i Bedinge GK hälsar vår nya Pro Marcus Dahlberg varmt välkommen till oss! Marcus har lång erfarenhet som tränare...

BY : Per Kestola / jan 10, 2019

Läs mer

Kallelse Årsmöte 2019 Post Image

Kallelse Årsmöte 2019

  Årsmöte 2019 i Bedinge Golfklubb Du kallas härmed till årsmöte för verksamhetsåret 2018 i Bedinge Golfklubb, söndagen...

BY : Per Kestola / jan 09, 2019

Läs mer

Facebook

Nyhetsbrev

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus