Boenden

Här hittar du information för dig som gäst

Boenden

Bedinge GK samarbetar med flera olika boendeanläggningar i närheten av banan som listas nedan. Det finns boendealternativ för såväl enskilda gäster som grupper av olika storlek. Boende och spel bokas med fördel direkt via hotellet.

Strandvilla

Erbjudande: Golfpaket endast 1495 kr / person
Prisvärt golfpaket som inkluderar två greenfee på Bedinge GK och två övernattningar i dubbelrum på Strandvilla inkl. frukost. Gångavstånd (500 m) från klubbhuset.

Strandvilla i Bedinge

Cirka 500 m till Bedinge GK, 400 m till stranden. Två nybyggda lägenheter på 44 m2. Fyra bäddar per lägenhet. Även dubbelrum. Restauranger och livsmedelsaffär på gångavstånd.
Boka på www.strandvilla.se

Smygehus Havsbad

Golf med övernattning från 1295 kr / person
Smygehus Havsbad har i samarbete med Bedinge Golfklubb satt ihop ett par prisvärda golfpaket. I samtliga paket ingår övernattning i ett av våra semesterhus alt de nybyggda hotellrummen. Fri tillgång till relaxavdelning med pool, bastu och gym.
Strandhusen ligger ca. 50 meter från stranden som erbjuder naturskön miljö där man kan njuta av långa promenader och stillsamhet vid vattnet efter en skön dag på golfbanan.
Kvällstid erbjuder restaurangen en trerätters gourmetmiddag alternativt kockarnas stora grillbuffé – varmt välkommen!

Erbjudande:
  • 1 övernattning inkl. frukost och greenfee 1 dag: jan-apr 1295 kr, maj-sep 1595 kr
  • 1 övernattning inkl 3-rätters gourmetmiddag/grillbuffé, frukost och greenfee 1 dag: jan-apr 1645 kr, maj-sep 1945 kr
  • Stanna en eller två extranätter: dag 2 = 20% rabatt, dag 3 = 30% rabatt
  • Alla priser avser per person
Strandvilla i Bedinge

Smygehus Havsbad är det charmiga hotellet med den goda maten på Sveriges sydspets. Här är du alltid nära naturen och havet, vi har egen strandäng och badbrygga!
Boka på www.smygehushavsbad.se

Hotell Mossbylund

Som grannar till några av landets finaste och sydligaste golfbanor erbjuder vi en komplett golfupplevelse för alla golfentusiaster! Slå ut på Bedinge GKs populära 18-hålsbana, koppla sedan av i vårt spa och landa därefter i vår restaurang för att avnjuta en trerättersmeny gjord på lokala smaker efter säsong. Ladda för morgondagen med en god natts sömn i våra bekväma sängar och en härlig frukostbuffé. Hotell Mossbylund

Vårt kära Mossbylund har vuxit från 29 till 40 rum. Nya konferenssalar och spa med behandlingar och bad både inne och ute. Mossbylund ska alltid förbli det lilla hotellet vid havet, men med plats för många.

Tider måste förbokas i samband med vistelsen på Mossbylund och kan inte bytas mot greenfeecheck. Önskar ni extra greenfee för en golfrunda både ankomstdagen och avresedagen, går det bra att lägga till. Det går också såklart bra att boka in flera dygn, ni erhåller en greenfee per övernattning.

Boka på www.mossbylund.se

Hotell Dannegården

Designhotell med högsta komfort från 1395 kr / person
Ett hotell i Trelleborg med högsta möjliga komfort i en pietetsfullt renoverad patriciervilla. Det familjära designhotellet som ligger beläget på Sydkusten i Trelleborg, endast några minuters promenad från den nya Centralstationen och 20 km från Bedinge Golfklubb.

Paket 1
  • 1395 SEK / person
Paket 2
  • 1 2-rättersmeny
  • 1695 SEK / person
Paket 3
  • 1 3-rättersmeny
  • 1795 SEK / person
Paket 4
  • 1 5-rätters gourmetmeny inkl vinpaket
  • 2995 SEK / person
Hotell Dannegården

Cirka 20 km till Bedinge GK. Ett hotell i Trelleborg med högsta möjliga komfort i en pietetsfullt renoverad patriciervilla. Man kan än idag få en känsla av den svunna tidsepok då huset var bostad åt en välbärgad skeppsredarfamilj. Som hotell, restaurang eller konferensgäst får du avnjuta denna unika miljö och detta utsökta kök i en välkomponerad helhet.
Boka på www.dannegarden.se

Drängagården

Fantastiskt fristående semesterhus
Drängagården erbjuder boende i ett fristående semesterhus med grill och ligger i Äspö i Skåne. Huset erbjuder även utsikt över trädgården och ligger 35 km från Malmö.
Huset har ett kök med diskmaskin, ugn och mikrovågsugn, ett eget badrum, en platt-TV och en DVD-spelare. Drängagården

I området är det populärt att spela golf och cykla och på boendet finns gratis lånecyklar. Lund ligger 38 km från Drängagården och Ystad ligger 27 km bort. Närmaste flygplats är Malmös flygplats, som ligger 18 km från boendet.
Boka på www.booking.com

Dela sidan i sociala medier

Golfbanan är öppen

Lägesförbättring, med anledning av sommarns torka så tillämpar vi lägesförbättring på fairways.

Ladda ner Slopetabell

Klicka på den PDF du vill ladda ner för att starta hämtningen.

Slopetabell - Herrar Slopetabell - Herrar (342 KB)

Slopetabell - Damer Slopetabell - Damer (353 KB)

Slopetabell - Klubbhandicap Slopetabell - Klubbhandicap (330 KB)

Gräsroten