Börja spela golf!

Introduktionskurs! (Grönt kort)

Söndagar kl 13-15 19/4, 26/4, 3/5, 10/5 och 17/5

Hur får du Grönt kort?

När du efter genomförd utbildning kan uppvisa en viss spelkompetens får du grönt kort. Du skall klara av ett nedanstående alternativ från 150-meters markeringen:

• Vid ett tillfälle presterat 18 poäng eller mer vid spel av 9 hål.
  • Vid två tillfälle presterat 14-17 poäng vid spel av 9 hål.

Du spelar poängbogey över 9 hål från 150-meters markeringen. Alla hål spelas som par 3-hål. Du genomför golfrundan med en spelare (fadder) som har handicap 36 eller lägre.

Gå vår introduktionskurs. Här får du möjlighet att ta reda på om det är något för dig

Anmälan görs i receptionen eller via mejl till marcus.dahlberg@pgasweden.com

Under 5 tillfällen totalt 10 timmar hinner vi med att prova på alla slag och gå igenom hur allt som vi erbjuder dig som golfare och vad som förväntas av dig.

Allt enligt riktlinjerna som Svenska Golfförbundet rekommenderar. https://golf.se/for-spelaren/spela-golf/borja-spela-golf/  Under utbildning har du full tillgång till vår fina träningsområde/korthålsbana.

Utlåning av klubbor finns vid behov.

Antal per grupp: 5-8 personer

• Paket 1: Kurs inkl. medlemskap 2020 Pris: 1 995 kr
  • Önskemål om Nybörjarkurs i privat regi läggs upp individuellt kontakta Marcus Dahlberg Pris: 2 500 kr för 5 lektionstimmar.

Vad ingår i kursen:

• Introduktion
    • Allmän information om "Spelet golf" och Golfklubben
  • Kurslitteratur.
  • Genomgång av golfens alla grundslag.
  • Caddie/Fadder rundor.
  • Fritt spel på korthålsbanan och 18 håls banan
För anmälan vänligen kontakta Pro Marcus på marcus.dahlberg@pgasweden.com

Dela sidan i sociala medier

Receptionen är öppen

Reception/Shop öppen Tisdag -Söndag 09,00-12,00

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus