Custom Fitting & Reparationer

Golfshop

Custom Fitting & Reparationer

Vad betyder Custom Fitting?

Det innebär att vi tar hänsyn till din sving, spelstandard och slagmönster. Därefter skräddarsyr vi klubbor anpassade för dig. Vi skräddarsyr de flesta märkena på marknaden.

Hur går utprovningen till?
Vi startar med en enkel mätning av kunden för att få fram rätt greppstorlek, rätt lie och längd på klubborna.

Därefter följande fyra steg:
  1. För att göra en optimal custom fitting är det givetvis viktigt att studera svingen. Detta gör vi på rangen. Här kollar jag kundens sving och bollflykt. Efter ett antal bollar har jag en klar bild av kundens spelstandard och behov.

2. Bland våra testklubbor som har olika skaft, lie, grepp och längd kan vi då ta fram en klubba som har den specifikation som vi kommit fram till. Genom att testa både egna klubbor och den nya anpassade klubban, kan kunden verkligen känna och se vilken skillnad det kan bli.

3. Så är det dags att göra en "game fitting". Att välja antal metalwoods, hybrider, järnklubbor och wedgar är en viktig del i vår utprovning. Mitt råd gör att du inte behöver köpa klubbor som du kanske sedan inte har användning för.

4. Om du nu behöver nya skräddarsydda klubbor, så får du dina nya klubbor tillverkade på klubbtillverkarens fabrik efter dina mått.

Boka tid i shopen eller skicka ett mail till oss!

Reparationer

Behöver du nya grepp?

Då kan vi hjälpa dig. I vår verkstad jobbar vi i första hand med Lamkin Grepp. Man bör byta grepp vartannat år.

Får du ont i händerna?

Då kan dina grepp vara för smala eller för hala. Greppet är viktigare än många tror, vi har ett bra utbud av olika grepp och storlekar för att passa dina händer. Visste du att slice kan orsakas av att greppen är för tjocka?

Har din klubba gått sönder? Behöver du ett nytt skaft? Vi ser till att den blir som ny. Vi kan ordna nya skaft, stål eller grafit till i stort sett alla märken. Vi kontrollerar också att du har rätt längd och flex på klubborna.

Har du rätt lie & loft på dina klubbor?

Vi kan kontrollera detta och vid behov justera klubborna. Kontakta gärna oss om du har frågor om detta!
Dela sidan i sociala medier

Receptionen är öppen

Mån, Onsd-Fredag 07,30-16,00 Tis 07,30-17,30

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus