Friskvård

Golfshop

Friskvård

Golf = Friskvård

År 2018 blev golfen godkänd som Friskvård och berättigar till friskvårdsbidrag!

För dig som golfspelare gäller följande:

• Du kan få upp till 5000kr i friskvårdsbidrag (förutsatt att din arbetsgivare godkänner det)
  • Du kan använda det till allt inom golf bortsett från medlemsavgiften och tävlingsavgifter.
  • Privatlektioner och greenfee har en övre gräns på 1000kr/tillfälle

I Bedinge GK är det för spelavgiften du kan få bidrag. Medlemsavgiften är (995kr) och den är inte avdragsgill.

Vill du börja spela golf med friskvård? Hos oss kostar en Introduktionskurs 1 995 kr (med spelrättighet på såväl korthålsbanan som vår 18 håls banan) eller 1 595 kr (enbart kurs).

Köper du ett lektionspaket av vår tränare Marcus Dahlberg så är upp till 5000kr godkänt för friskvård.

För att erhålla friskvårdsbidraget från arbetsgivaren krävs ett kvitto.

Läs gärna mer om Friskvårdsbidraget på länken https://golf.se/friskvardsbidrag

Dela sidan i sociala medier

Receptionen är öppen

Midsommarafton 08,00-12,00, Midsommardag 09,00-14,00 Söndag 08,00-14,00

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus