the18Club

Golfshop

the18Club

I år kommer vi på Bedinge Golfklubb ansluta oss till ett träningskoncept som heter "the18club". Konceptet går ut på att vi kommer erbjuda er medlemmar gruppträningar under hela säsongen. Träningarna är uppdelade i 6 olika kategorier, putt, chip, pitch, bunker, sving samt regler- & spelstrategi.

Du väljer själv på vad och när du vill träna. Alla träningspass bokas via the18clubs applikation som du får tillgång till när du ansluter dig. Målet med träningen är att du ska sänka ditt handicap med 18% från 1 jan till 30 september. Lyckas du med detta är du kvalificerad för finalspel i höst. Är det färre än 30 spelare som lyckas med detta spelas finlalen med de 30 som sänkt sig mest under säsongen. Tänk på att du måste ha minst 10 registrerade rundor för att kvalificera dig för finalspel.

Vad ingår i deltagaravgiften?

• Träningstillfällen med PRO
    Antal träningstillfällen beror på hur många medlemmar som ansluter sig på din golfklubb och beräknas enligt följande: 1,5 träningspass x antal medlemmar. Exempel 100 medlemmar = 150 st träningspass
  • Rangkort laddat med 20 markeringar
    Träna själv på det du lärt dig vid träningstillfällena.
  • 10 % rabatt på privatlektioner
    Boosta ditt spel med en privatlektion.
  • Bokningssystem
    Tillgång till vårt system där du bokar dina träningstillfällen och kan följa din placering i ”the18club”.
  • Anmälningsavgift till finalspel
    Blir du en av finalisterna?

Vill du läsa mer eller ansluta dig gå till www.the18club.se

Dela sidan i sociala medier

Receptionen är öppen

Mån-Fre 0830-15,00 Lör-Sön 09,00-15,00

Sample Functionality

Hey...it would have been nice to have these buttons connected to iTunes and Stitcher for you, but I'm sure you can appreciate there are just too many variables to consider for a template. So getting this linked up to your particular podcast service is a task that will be left up to you.

BC Gurus