Juniorer

Juniorer

Junior/ungdomsverksamhet - Vår junior och ungdomsverksamhet har idag ca 60 ungdomar i åldrarna 7 - 20 år i träning.

Dessa är jämt fördelade på flickor och pojkar. Som medlem i Bedinge GK erbjuds ungdomarna träning minst 2 ggr/vecka. För de som vill lite mer, har vi skapat en tävlingsgrupp med extraträningar varje vecka, samt tävlingar i olika serier. Vår träningsverksamhet leds idag av Marcus Dahlberg med mångårig erfarenhet av att utbilda både ungdomar och vuxna. Till sin hjälp har Marcus ett stort antal övningsledare som hjälper till vid alla tränings och tävlingstillfällen. Ungdomarna är indelade i åldersgrupper och flickor och pojkar tränar var för sig.

Ordinarie träningsperiod är april - oktober för alla plus att de som vill lite mer har vi träning på vintern. Vi arrangerar under året olika läger där vi inte bara spelar och tränar golf utan även har roligt tillsammans på alla möjliga sätt. Under 2019 kommer vi att ha utbyte med andra klubbars ungdomsverksamhet i första hand för de som inte ingår i tävlingsgruppen. Vi hoppas också på ett utbyte med en tysk golfklubb för tävlingsgruppen. Vi kommer att deltaga i Skånes juniorserie samt Matchligan.

Vi ser gärna att ungdomarna skyndar långsamt i sin strävan efter ett lågt handicap. En långsamt stigande prestationskurva är oftast mer varaktig än en snabb utveckling. Golf skall vara roligt hela livet!


Sommargolf 2020! Post Image

apr 21, 2020

Läs mer

Lilla SM Post Image

jul 05, 2019

Läs mer

Sommargolf 2019 Post Image

maj 28, 2019

Läs mer

Påskläger 2019 Post Image

apr 01, 2019

Läs mer


Kolla in bildgalleriet för bilder från våra tävlingar och events
Dela sidan i sociala medier

Facebook

Nyhetsbrev