Medlemserbjudande

Bedinge GK samarbetar med flera olika samarbetspartners. Som medlem i Bedinge GK får du exklusiva erbjudanden och rabatter under årets gång. Nedan kan du se de aktuella erbjudanden från våra samarbetspartners.

Greenfee-samarbeten
Sjöbo GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:-
Romeleåsens GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Ystad GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Abbekås GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Eslövs GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Skyrups GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Kävlinge GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Köge GK100 DKr för spel på Nordbanan, Måndag-Söndag250 DKr för spel på Sydbanan, Måndag-Söndag
Dragör GK100 Dkr rabatt på gällande greenfee

BRA Flyg

Erbjudande: Flygbiljetter med reducerat pris!
Du som är medlem i Bedinge GK har möjlighet att köpa flygbiljetter till reducerat pris med BRA flyg. Viktigt är att ni använder ert golfid vid sökning/bokning av resor. Använd den här länken: www.flygbra.se/sgf BRA Flyg

Viktigt att tänka på: vid sökning/bokning av resor. Använd den här länken: www.flygbra.se/sgf och ange ert GolfID.
Boka på www.flygbra.se

Here We Go Golf

Viktigt att tänka på: Vid bokning. Använd den här länken: www.herewego.se och ange kampanjkod: BeGK vid bokning eller kontakt med oss.

Kolla in bildgalleriet för bilder från våra tävlingar och events
Dela sidan i sociala medier