Medlemserbjudande

Bedinge GK samarbetar med flera olika samarbetspartners. Som medlem i Bedinge GK får du exklusiva erbjudanden och rabatter under årets gång. Nedan kan du se de aktuella erbjudanden från våra samarbetspartners.

Greenfee-samarbeten
Sjöbo GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:-
Romeleåsens GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Ystad GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Abbekås GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Eslövs GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Skyrups GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Kävlinge GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Köge GK100 DKr för spel på Nordbanan, Måndag-Söndag250 DKr för spel på Sydbanan, Måndag-Söndag
Dragör GK100 Dkr rabatt på gällande greenfee

Vi erbjuder era medlemmar nedanstående rabatt/liter om man tankar med ett Qstar kort;

• 10 öre inkl. moms per liter bensin från pumppriset
  • 10 öre inkl. moms per liter etanol från pumppriset
  • 25 öre inkl. moms per liter diesel från pumppriset

Vi erbjuder tre typer av kort:

Tankkort där man betalar i efterhand mot faktura.

Smartkort där man betalar in ett belopp i förskott (minst 500 kr/insättning). Med vårt smartkort erhåller man dessutom 7 öre inkl. moms extra i rabatt utöver rabatten ovan istället för ränta. Smartkort fungerar för både privatpersoner och företag.

Företagskort där man betalar i efterhand mot faktura där man väljer valfri fakturamärkning. Finns även tjänsten fordonsuppföljning som ger koll på mätarinställning och bränsleförbrukning via mail. För företagskunder med nettoprissättning gäller ej rabatten.

När en medlem ansöker om kort online eller via en pappersansökan (som man hittar på stationen) märker man ansökan med Bedinge GK + GolfID för att få ta del av rabatten.

Har man redan ett tankkort hos oss så kan man maila info@qstar.se eller ringa på 011-280000 och uppge sitt kundnummer tillsammans med Bedinge GK + GolfID så ansluts man till rabatten.

Rabatten gäller på samtliga av våra stationer.

Here We Go Golf

Viktigt att tänka på: Vid bokning. Använd den här länken: www.herewego.se och ange kampanjkod: BeGK vid bokning eller kontakt med oss.

Kolla in bildgalleriet för bilder från våra tävlingar och events
Dela sidan i sociala medier