Oldboys

Oldboys

Inom Bedinge GK är vi drygt 400 som är 55+ varav ett 60-tal är mer eller mindre aktiva och deltar regelbundet eller sporadiskt på Oldboys onsdagstävlingar.

Resultat Oldboys Eclectic 2018

Oldboyskommittén arrangerar också golfresor, både endagsresor och resor med övernattning. Dessa resor är mycket uppskattade inte bara för golfen utan också för den sociala delen med trevligt umgänge och gott kamratskap samtidigt som vi njuter av att äta gott och kanske tar en god öl eller ett glas vin till maten. Under säsongen har Oldboys traditionsenligt alltid säsongsuppstarten i början av april då vi kör igång årets första tävling och då serveras ärtsoppa med tillbehör till prisutdelningen. Gökottan strax före midsommar är också en uppskattad tävling med efterföljande "sillabord". På säsongsavslutningen är det alltid skånsk kalops som serveras med efterföljande prisutdelning för dagens tävling.

Därefter är det prisutdelning för övriga tävlingar som har rullat på under året som ”Eclectic” och ”Årets spelare”. Även när den officiella tävlingssäsongen är avslutad fortsätter alltid en mindre skara Oldboys att samlas på onsdagarna och spelar när vädret tillåter spel. Oldboys är också flitigt representerade i klubbens serielag i olika ålderskategorier samt deltagande i de årligen arrangerade kommunmästerskapen. Oavsett om säsongen är avslutad eller inte blir det alltid en samling innan jul då Oldboys träffas för att tillsammans njuta av en jultallrik och trevligt umgänge. Tillåter vädret kör vi en 9-hålstävling för de som känner sig manade.

Det finns alltid något att fira och traditionsenligt firas alla som har fyllt år under året med en 0:a eller 5:a samt att alla närvarande berikas med en julklapp. Under 2018 är Oldboyskommittén bemannad av följande herrar: Christer Rosberg, Sven A Hiller, Putte Pehrson, Per Walle och Ronney Persson


Oldboys 18/4 Post Image

apr 19, 2018

Läs mer

Oldboys 11/4 Post Image

apr 12, 2018

Läs mer

Nyhet Oldboys! Post Image

apr 06, 2018

Läs mer

Oldboys 2018 Post Image

mar 07, 2018

Läs mer


Kolla in bildgalleriet för bilder från våra tävlingar och events
Dela sidan i sociala medier

Facebook

Nyhetsbrev