Om Bedinge GK

Bedinge GK - Trivselklubben

Bedinge Golfklubb är en omvittnat trevlig familjeklubb, med möjligheter till trevlig samvaro, inte bara på banan utan även på fester och olika arrangemang. Här är alla välkomna att prova på golfspel, bli provmedlem eller erhålla fullt medlemskap.

Avgifterna tillhör de lägsta bland Skånes golfklubbar. Juniorer, ungdomar och småbarnsföräldrar har extra förmånliga villkor. Klubben som var Årets Golfklubb i Sverige 2002 drivs som en ideell förening och äger hela anläggningen inklusive marken.

Klubben bildades redan 1931. Då började man spela på heden mellan havet och furuskogen där det traditionella midsommarfirandet i Beddingestrand äger rum årligen.

Dela sidan i sociala medier

Ladda ner material

Klicka på den PDF du vill ladda ner för att starta hämtningen.

Fullmakt - Årsmöte Fullmakt - Årsmöte (22 KB)

Mall för motioner Mall för motioner (174 KB)

Stadgar Stadgar (48 KB)

Samarbetspartners

Vi samarbetar med många partners. Flera har varit Bedinge Golfklubb trogna länge. Vi erbjuder olika former av samarbete med möjlighet till profilering, företagsgolf och trevligt umgänge.

SEB
Swedbank
Optimera
Maxi stormarknad