Klubbens organisation

Klubbens organisation

- ryggraden i klubbens verksamhet

En stor del av klubbens verksamhet sköts genom de olika kommittéerna.  I sina verksamheter har kommittéerna en samverkan med klubbens personal samt klubbens PRO och krögare. Styrelsen för Bedinge Golfklubb vill framföra ett stort tack till alla ideellt arbetande i klubben!


Styrelsen i Bedinge GK

Styrelsen ansvarar tillsammans med den operativa klubbledningen för att förvalta och utveckla golfklubbens anläggning. Målet är säkerställa att vi har en attraktiv anläggning och verksamhet som attraherar såväl medlemmar som gäster och sponsorer. Den idrottsliga verksamheten sköts i första hand av klubbens kommittéer tillsammans med klubbens PRO. När årsmötet inte är samlat är styrelsen golfklubbens beslutande organ och ansvarar för klubbens angelägenheter.

Styrelsen skall inom ramen för klubbens och överordnade stadgar svara för klubbens verksamhet enligt fastställda planer samt tillvarata medlemmarnas intressen. Ordföranden är klubbens officiella representant och skall leda styrelsens förhandlingar och arbete. Vid ordförandens förfall skall vice ordföranden eller annan inom styrelsen som styrelsen utser träda in i ordförandens ställe. I övrigt fördelas arbetsuppgifterna bland styrelsens ledamöter enligt styrelsens bestämmande.

Ordförande: Stina Karlgrund

Vice Ordförande: Lennart Rosengren

Ledamöter: Ulf Hansson, Per Norström och Håkan Arvidsson

Kontakta styrelsen via mail styrelsen@bedingegk.se.Tävlingskommittén / Handicapkommittén 

Tävlingskommittén har till uppdrag att organisera och ansvara för klubbens tävlingsverksamhet.

Att erbjuda ett så varierande spelprogram som möjligt och därmed försöka tillvarata medlemmarnas tävlingsintresse.

Fastställa årets startavgifter och tävlingsgreenfee.

Se till att det finns tävlingsledare och funktionärer vid varje tävling.

Hålla kontakt med tävlingssponsorer och övriga externa och interna intressenter runt tävlingsverksamheten.

Tävlingskommittén är också ansvarig för klubbens handicap frågor.

Golfen är ju unik på så sätt att man i första hand tävlar mot banan och sig själv och först därefter mot andra med- och mottävlare.

Ni som skulle tycka det var roligt att hjälpa till som starter eller liknande är välkommen att ta kontakt med någon i kommittén

Ordförande: Christer Rosberg chrosberg@gmail.com

Ledamöter: Philip Karlgrund, Lotta Sjönvall, Anne-Lie Rosengren och Lena Barrander .Oldboyskommittén

Välkommen till Oldboysgolfen!

Oldboyskommittén arrangerar golfresor, både endagsresor och resor med övernattning. Dessa resor är mycket uppskattade inte bara för golfen utan också för den sociala delen med trevligt umgänge och gott kamratskap samtidigt som vi njuter av att äta gott och kanske tar en god öl eller ett glas vin till maten. Under säsongen har Oldboys traditionsenligt alltid säsongsuppstarten i början av april då vi kör igång årets första tävling och då serveras ärtsoppa med tillbehör till prisutdelningen. Gökottan strax före midsommar är också en uppskattad tävling med efterföljande "sillabord". På säsongsavslutningen är det alltid skånsk kalops som serveras med efterföljande prisutdelning för dagens tävling.

Därefter är det prisutdelning för övriga tävlingar som har rullat på under året som ”Eclectic” och ”Årets spelare”. Även när den officiella tävlingssäsongen är avslutad fortsätter alltid en mindre skara Oldboys att samlas på onsdagarna och spelar när vädret tillåter spel. Oldboys är också flitigt representerade i klubbens serielag i olika ålderskategorier samt deltagande i de årligen arrangerade kommunmästerskapen. Oavsett om säsongen är avslutad eller inte blir det alltid en samling innan jul då Oldboys träffas för att tillsammans njuta av en jultallrik och trevligt umgänge. Tillåter vädret kör vi en 9-hålstävling för de som känner sig manade.

Det finns alltid något att fira och traditionsenligt firas alla som har fyllt år under året med en 0:a eller 5:a samt att alla närvarande berikas med en julklapp.

Ordförande: Christer Rosberg 

Övriga ledamöter: Sven A Hiller, Putte Pehrson, Per Walle och Ronney Persson


Juniorkommitté

Juniorkommittén erbjuder en verksamhet för alla barn och ungdomar, där fokus ligger på att ha roligt tillsammans och att golfbanan blir en självklar plats att träffas på. Vår korthålsbana är mycket omtyckt och spelas gärna och ofta, men, vi vill också att ungdomarna så fort det bara går kommer ut och spelar på stora banan.

Vår junior och ungdomsverksamhet har idag ca 60 ungdomar i åldrarna 7 - 20 år i träning. Dessa är jämt fördelade på flickor och pojkar. Som medlem i Bedinge GK erbjuds ungdomarna träning minst 2 ggr/vecka. För de som vill lite mer, har vi skapat en tävlingsgrupp med extraträningar varje vecka, samt tävlingar i olika serier.

Golf skall vara roligt hela livet

Ordförande Stefan Hedlund vagaband@telia.com

Bankommitté

Bankommittén som är styrelsens organ för handläggning av banfrågor ansvarar för att upprätta målsättningen för banans utformning och skötsel samt uppföljning av denna. Det är klubbens anställde Course Manager som har specialistkunskaperna och det operativa ansvaret. Course Manager ansvarar också för att uppsatta mål och planer för bananläggningens skick, standard, skötsel, underhåll, utveckling och säkerhet följs.

Ordförande Mats Jeppsson   jeppsson57@gmail.com

Ledamöter: Norma Brodin, Tommy Hanssson, Marcus Dahlberg och Per Kestola


Marknadskommitté

Arbetar med att knyta kontakter med olika företag och hitta fram till olika former av företagssamarbeten. Kommittén arrangerar den årliga sponsorgolfen och ProAm tävlingen, rekryterar nya medlemmar, tar fram marknadsföringsmaterial. Kontakta gärna någon av ledamöterna i Marknadskommittén

Ordförande Janne Barrander  janne.barrander@gmail.com

Ledamöter: Ann Ljungberg, Åsa Jönsson, Peter Hassel, Bengt-Ove Larsson, Lars "Proppen" Olsson och Thomas Nilsson


Medlemskommitté

Vi arrangerar olika aktiviteter för att medlemmarna i klubben skall trivas så bra som möjligt. Bland annat: • Klubbaftnar med tema • Faddergolf Information från oss presenteras på vår Medlemskommitté tavla i klubbhuset samt på klubbens hemsida. Har ni tankar och idéer runt evenemang eller annat som stärker klubbandan ännu mer, hör gärna av er till oss i medlemskommittén.

Ordförande: Marie Kestola marie.kestola@hotmail.com

Ledamöter: Lisette Thell. Kerstin Lindell, Malin Virgin 


Vill du komma i kontakt med någon av oss i klubben?

Här hittar du våra kontaktuppgifter

Hitta kontaktuppgifter
Dela sidan i sociala medier

Ladda ner material

Klicka på den PDF du vill ladda ner för att starta hämtningen.


Fullmakt - Årsmöte Fullmakt - Årsmöte (22 KB)

Mall för motioner Mall för motioner (174 KB)

Stadgar Stadgar (173 KB)

Samarbetspartners

Vi samarbetar med många partners. Flera har varit Bedinge Golfklubb trogna länge. Vi erbjuder olika former av samarbete med möjlighet till profilering, företagsgolf och trevligt umgänge.

SEB
Swedbank
Optimera
Maxi stormarknad
Inga objekt hittades.
Klicka här för att se alla samarbeten