Medlemserbjudanden

Bedinge GK samarbetar med flera olika samarbetspartners. Som medlem i Bedinge GK får du exklusiva erbjudanden och rabatter under årets gång. Nedan kan du se de aktuella erbjudanden från våra samarbetspartners.

Greenfee-samarbeten
Sjöbo GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:-
Romeleåsens GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Ystad GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Abbekås GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Eslövs GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Skyrups GKVardagar 200:-, Lördag-Söndag, Helgdagar 300:- Juniorer Fritt spel
Köge GK100 DKr för spel på Nordbanan, Måndag-Söndag  250 DKr för spel på Sydbanan, Måndag-Söndag
Dragör GK100 Dkr rabatt på gällande greenfee

BRA Flyg

Erbjudande: Flygbiljetter med reducerat pris!
Du som är medlem i Bedinge GK har möjlighet att köpa flygbiljetter till reducerat pris med BRA flyg. Viktigt är att ni använder ert golfid vid sökning/bokning av resor. Använd den här länken: www.flygbra.se/sgf BRA Flyg

Viktigt att tänka på: vid sökning/bokning av resor. Använd den här länken: www.flygbra.se/sgf och ange ert GolfID.
Boka på www.flygbra.se

Here We Go Golf

Viktigt att tänka på: Vid bokning. Använd den här länken: www.herewego.se och ange kampanjkod: BeGK vid bokning eller kontakt med oss.

Dela sidan i sociala medier

Ladda ner material

Klicka på den PDF du vill ladda ner för att starta hämtningen.

Fullmakt - Årsmöte Fullmakt - Årsmöte (22 KB)

Mall för motioner Mall för motioner (174 KB)

Stadgar Stadgar (173 KB)

Samarbetspartners

Vi samarbetar med många partners. Flera har varit Bedinge Golfklubb trogna länge. Vi erbjuder olika former av samarbete med möjlighet till profilering, företagsgolf och trevligt umgänge.

SEB
Swedbank
Optimera
Maxi stormarknad