Miljö

Miljö Vision

Det markområde vi tagit oss på att förvalta skall vi vårda så att vi med stolthet kan lämna över det till kommande generationer.

Miljö Policy

Vi ska verka för att alla aktiva inom Bedinge Golfklubb arbetar för en hållbar miljö samt inte onödigtvis utnyttjar naturresurserna. Vi har gjort en nulägesanalys och bestämt oss för att arbeta med följande områden: avfallshanteringen, farligt avfall, energi, miljövänliga produkter, uppvärmning, ventilation, arbetsmiljö, SBA och säkerhet. Rutiner har skapats för det systematiska brandskyddsarbetet och sådana rutiner håller också på att skapas för arbetsmiljöarbetet. Alla anställda och arrendatorer har genomgått heldagskurs i hjärt- och lungräddning, brand och arbetsmiljö. Utrustning för hjärt- och lungräddning finns på klubben. 2007 erhöll vi Svenska Golfförbundets miljödiplom.

Dela sidan i sociala medier

Ladda ner material

Klicka på den PDF du vill ladda ner för att starta hämtningen.

Fullmakt - Årsmöte Fullmakt - Årsmöte (22 KB)

Mall för motioner Mall för motioner (174 KB)

Stadgar Stadgar (48 KB)

Samarbetspartners

Vi samarbetar med många partners. Flera har varit Bedinge Golfklubb trogna länge. Vi erbjuder olika former av samarbete med möjlighet till profilering, företagsgolf och trevligt umgänge.

SEB
Swedbank
Optimera
Maxi stormarknad