Här hittar du all information om att spela golf på Bedinge GK.

Bedinge GK - Här startar GolfSverige - året runt

Det finns många bra golfbanor i Skåne. Bedinge GK har Skånes och därmed Sveriges sydligaste golfbana. Det sydliga läget, närheten till havet och den lätta sandjorden gör att vi oftast kan välkomna gäster året runt. Normalt sett är det inget problem att komma ut på banan, även om juli månad är intensivare än övriga månader. Vintertid är vi unika med mycket spel på ordinarie greener. Här finns välsorterad golfshop och restaurang med fullständiga rättigheter. En runda efter julmaten eller i samband med nyårsfirandet kanske? Eller varför inte hyra stuga eller lägenhet i sommarparadiset Beddingestrand under en vecka. Bedinge GK ligger mitt i Beddingestrand, den lilla semesterorten 45 kilometer från Malmö, mellan Ystad och Trelleborg, 6 km från Sveriges sydligaste udde Smygehuk. Ett stort antal golfbanor finns i närheten. Vill man vila från golf finns det gott om plats på den fina sandstranden.

Vi är en av Sveriges äldsta golfklubbar (grundad 1931).

Bedinge golfbana, Sveriges sydligaste, är en vacker öppen parkbana på dränerande sandjord med korta avstånd från green till next tee och normalt spelbar hela året på ordinarie greener. Banan har par 70 och är inte så lätt som man kan tro före start. Hål 1-9 ger utrymme för de långa slagen, medan de avslutande nio hålen kräver mer precision, inte minst korthålen, alla med vatten nära green. Banan är lätt att gå, anses som dam- och seniorvänlig utan att för den skull vara enkel. En runda med en 3-boll tar som regel inte mer än tre timmar.

Kvalitén på en golfbana kan mätas i hur smutsiga skorna är efter rundan
Dela sidan i sociala medier

Golfbanan är öppen

Öppet - Vintergreener vid frost

Ladda ner Slopetabell

Klicka på den PDF du vill ladda ner för att starta hämtningen.

Slopetabell - Herrar Slopetabell - Herrar (342 KB)

Slopetabell - Damer Slopetabell - Damer (353 KB)

Slopetabell - Klubbhandicap Slopetabell - Klubbhandicap (330 KB)

Gräsroten