Damernas Golf- och Bouletävling spelades

I ett fuktigt och vindstilla väder, men i finalen i kom ett skönt lätt regn. Efter nio hål Golf och en runda Boule, intog vi en underbar lunch som vår duktiga Lotta lagat

I ett fuktigt och vindstilla väder, men i finalen i kom ett skönt lätt regn. Efter nio hål Golf och en runda Boule, intog vi en underbar lunch som vår duktiga Lotta hade lagat till oss damer. Till Finalen gick laget Inger Nilsson / Ulla Allwen och laget Lena Pålsson / Ewa Fridh.

Vinnarna blev Lena och Ewa med 13-10.

Ett stort GRATTIS

Vi tackar Cecilia och Ewa för denna gång och en ny golf- och bouletävling är bokad till fredagen den 18 sep.

Anmälningslistan finns på anslagstavlan.

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Banan spelas på provisoriska greener vid frost. .Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr