Information angående damernas golfsäsong 2021

Information gällande Damernas Torsdagtävlingar

Matchspel

Birdie

Under rådande omständigheter är det ovisst när vi kan börja med våra torsdagstävlingar, men allt kan ändras så återkom gärna och läs på hemsidan och/ eller på anslagstavlan.

Golfsäsongen 2021 var tänkt att börja med Påsk- inspirerad tävling den 1 april men om detta är möjligt beror helt på vilka restriktioner från Svenska Golfförbundet och Folkhälsomyndigheten som då gäller.

Om regelverket omöjliggör våra tänkta organiserade torsdagstävlingar så kommer det att finnas reserverade tider torsdagar för sällskapsspel där ingen föranmälan behövs utan vi samlas senast 8.30 för lottning och information om dagens tävlingsform. OBS! Då är det eget ansvar som gäller för att följa de restriktioner som Folkhälsomyndigheten har utfärdat.

Matchspel och samlande av gjorda Birdie kommer att kunna genomföras eftersom var och en själv sköter detta. Information kommer att finnas på anslagstavlan.

Damkommittén har beslutat att hoppa över seriespelet 2021.

Vi ska göra vårt bästa med att informera så fort vi kan, men det är inte alltid beskeden är solklara. Kontakta gärna någon av oss i damkommittén om du undrar något.

Kicki,Ewa, Majlis, Carita

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00 öppettider kan variera pga rådande vinterväder.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr  Så här inför säsongsstarten 2021 kan det vara läge för lite uppdatering. Vädret är just nu fantastiskt bra och inför helgen är banan hårt belastad med mer eller mindre fullbokat. En liten påminnelse just nu är banan och framför allt greenerna  väldigt känslig därför är det oerhört viktigt att ni lagar ert nedslagsmärke på greenerna. När det gäller FW och de finklippta områdena av banan tillämpas just nu lägesförbättring. Se Lokal regel som finns på klubben. Vi har också bilförbud pga det blöta underlaget.