Boka starttidMin Golf

Information om inställd Oldboysavslutning den 9 december

Klicka här för mer info

Med hänsyn till de nya direktiven om att tillåta samlingar med Max 8 personer och att restaurangen inte kommer att servera något julbord ser vi oss nödsakade  ställa in årets Oldboysavslutning.

Inbetalda anmälningsavgifter kommer att återbetalas. Alla de som har priser att hämta kommer att tilldelas dessa efter överenskommelse. Vårt traditionella firande  av alla OB-gubbar som varit aktiva under året och som fyllt år med en 0:a eller 5:a kommer att honoreras vid annat tillfälle.

OB-kommittén arrangerar ej heller den annonserade 9-hålstävlingen den 9 dec. Men för de som önskar spela sällskapsgolf finns det folk på plats för lottning med samling 09:30.

Avseende restaurangen 19-hålet och vilka utbud som kommer att vara tillgängliga  kan beskådas på Bedinge GKs hemsida.

Vi i OB-kommittén beklagar den uppkomna situationen men vi får alla gilla läget och följa uppmaningar och rekommendationer från berörda myndigheter.

Christer, Putte, Sven A, Ingvar och Ronney

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

09,00 - 13:00 Måndagar : Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener!. Vi har placerat ut en del utslagsmattor på en del hål, detta för att spara vår grästee. Vecka 49 kommer vi gräva ur dammen på hål 12 vilket gör att detta hål kommer vara avstängt för spel.