Matöppet

Matöppet den 6/6....

Idag på Sveriges nationaldag spelades årets första klubbtävling sponsrad av Matöppet Beddingestrand, Tack Åsa och Stefan för de fina priserna. Man kan verkligen säga att vädergudarna bjöd på ett fantastiskt golfväder med mer eller mindre ingen vind alls och en stor sol. Tävlingen spelades i 3-klasser A-klass, B-klass och en Junior-klass med totalt 54 st deltagare.

I A-klassen segrade Marcus Johansson på fantastiska 65 slag netto med Jimmie Berglind som 2:a på 69 slag och 3:dje plats Marie Samuelsson också på 69 slag men med högre hcp än Jimmie.

Marcus Johansson segrare A-klassen

I B-Klassen segrade Bernt Ivarsson på fina 68 slag tät följd av Lars Arnoldsson och Cathrine Arvidsson Hellström på en 2:a respektive 3:dje plats med 70 slag.

Bernt Ivarsson segrare B-klassen

I Junior klassen segrade Mattias Bassini efter fantastik 66 slag, Mattias tackade alla han spelat med men framför allt Tom Wassholm som lärt honom spela golf på 1 år. På 2:a plats kom Ebbe Blohmé på 70 slag tät följd av Tova Hansson på 72 slag.

Mattias Bassini segrare juniorklassen.

Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00.

08,00 - 15:00

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr ..