Boka BoendeStällplatser

Årets oldboys avslutning med julbord den 14 dec 2022

Oldboys avslutning 2022-års golfår

Den 14 december samlades 35 oldboys samt gästerna Per och Marcus för att avnjuta 19-hålets generösa och mycket välsmakande julbord. Även Taru var inbjuden men hade förhinder att vara med oss denna dag. Den planerade traditionsenliga 9-håls tävlingen fick ställas in på grund av snö på golfbanan. 

Vi saknades naturligtvis vår glädjespridare Carry Persson för att njuta av hans sköna sånger till snapsen, förvisso bidrog Anders Thorell med den klassiska ”hej tomtegubbar” så lite julstämning blev det. 

Oldboys kommittén framförde sitt gillande och tack till Lotta och hennes team för året som varit, samtidigt som vi överlämnade en liten present till Lotta, Jonas, Ludde och Sanne.

Lotta framförde ett känslosamt tack till oss oldboys men också till övriga medlemmar i vår fina och familjära golfklubb Bedinge GK. 

Som vanligt korades årets spelare, Hasse Carlson blev årets vinnare och fick mottaga vandringspriset. Även Roar Moe och Torsten Kjellberg som kom något efter Hasse i nämnd ordning fick mottaga applåder. Samtidigt omnämndes vinnaren och de två övriga på pallplatserna i vår populära Eclectic tävling, även här stod Hasse tillsammans med Roar Moe och Rolf Larsson i nämnd ordning på prispallen. Alla priser är utdelade tidigare till alla övriga pristagare under året. 

Traditionen att dela ut en liten gratifikation till alla närvarande som har födelsedag under året med en 0:a eller en 5:a delades ut till följande:

Sven A Hiller, Nils Jorborg, Jan Barrander, Ebbe Kamf, Allan Karlsson, Ulf Larsson, Putte Pehrson, Anders Thorell och Nils-Erik Nilsson. 

Det blev många handuppräckningar när frågan om intresse finns i gänget för någon form av golfresa med övernattning i närområdet framåt våren. Vi återkommer med förslag framåt vårkanten.

Bengt G Nilsson framförde ett tack från gubbarna till kommittén för jobbet som görs för vårt härliga gäng. 

Oldboys kommittén avslutade med att önska alla en riktigt God Jul med sina nära och kära och naturligtvis ett fantastiskt nytt golfår 2023!

PS.

Om inte förr så ses vi den 5 april då oldboys drar igång 2023-års säsong.

Oldboyskommittén 

Putte, Sven A, Ingvar och Ronney

(Christer från USA)

No items found.

Banstatus & Öppettider

Restaurang

Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
Mån-Fre:
Öppet 09,00-16,00
Helger:
09,00-16,00 a lá carte meny!

Reception / Shop

För tidsbokning och övrig information kontakta vår reception..
Mån-Fre:
Måndagar STÄNGT! Tis-Fre 09,00-13,00
Helger:
09:00-12:00

Status golfbanan

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfee 250 kr.
Mån-Fre:
08.00 - 16,30 (Bokningsbara tider)
Helger:
08.00 - 16,30 (Bokningsbara tider)

Kalender

Bedinge Golfklubb

Sveriges sydligaste golfklubb.
Golfbanevägen 10
231 75 Beddingestrand
0410-25514
KONTAKTA OSS