Boka starttidMin Golf

Oldboysgolf den 2 september

I dagens oldboysgolf fick vi uppleva lite höstkänsla när september månad just har börjat..

Oldboysgolf den 2 september

I dagens oldboysgolf fick vi uppleva lite höstkänsla när september månad just har börjat. Fortfarande var vi många som spelade i kortbyxor för att bibehålla känslan av att det fortfarande är lite sommar kvar. Vi var 38 mannar som kom till start och fick njuta både av bra golfväder och inte minst härligt kamratskap som är en viktig del i Bedinge GKs filosofi. I dag spelade vi alla från Tee 47 som har sina utmaningar, stort grattis till Anders Kjellberg som gjorde en utmärkt 61 runda. Även Putte Pehrson med 68 slag samt Lars Arnoldsson med 69 slag är värda en stor applåd. Grattis också till övriga pristagare enligt nedan. Övriga resultat finns under fliken ”Tävlingar” på hemsidan.

Dagens tävling spelades utan påverkan av vår Eclectictävling. Nästa onsdag den 9 september spelar vi poängbogey.

Välkomna och glöm inte anmälan senast 12:00 på tisdag.

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

09,00 - 13:00 Måndagar : Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener!. Vi har placerat ut en del utslagsmattor på en del hål, detta för att spara vår grästee. Vecka 49 kommer vi gräva ur dammen på hål 12 vilket gör att detta hål kommer vara avstängt för spel.