Qstar - Medlemserbjudande

Vi erbjuder era medlemmar nedanstående rabatt/liter om man tankar med ett Qstar kort;

• 10 öre inkl. moms per liter bensin från pumppriset
  • 10 öre inkl. moms per liter etanol från pumppriset
  • 25 öre inkl. moms per liter diesel från pumppriset

Vi erbjuder tre typer av kort:

Tankkort där man betalar i efterhand mot faktura.

Smartkort där man betalar in ett belopp i förskott (minst 500 kr/insättning). Med vårt smartkort erhåller man dessutom 7 öre inkl. moms extra i rabatt utöver rabatten ovan istället för ränta. Smartkort fungerar för både privatpersoner och företag.

Företagskort där man betalar i efterhand mot faktura där man väljer valfri fakturamärkning. Finns även tjänsten fordonsuppföljning som ger koll på mätarinställning och bränsleförbrukning via mail. För företagskunder med nettoprissättning gäller ej rabatten.

När en medlem ansöker om kort online eller via en pappersansökan (som man hittar på stationen) märker man ansökan med Bedinge GK + GolfID för att få ta del av rabatten.

Har man redan ett tankkort hos oss så kan man maila info@qstar.se eller ringa på 011-280000 och uppge sitt kundnummer tillsammans med Bedinge GK + GolfID så ansluts man till rabatten.

Rabatten gäller på samtliga av våra stationer.

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Tyvärr ligger det lite snö på banan . Så idag den 28/1 spelas banan på provisoriska greener. Avboka gärna er tid om ni inte kommer. Banan spelas på provisoriska greener vid frost. .Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr