Rekommendationer från SGF

Uppdatering 2020-11-03

Lokala Corona restriktioner – så påverkas golfen

Folkhälsomyndigheten (FHM) har infört skärpta allmänna råd i åtta regioner i Sverige: Skåne län, Uppsala län, Västra Götalands län, Östergötlands län, Stockholms län, Hallands län, Jönköpings län och Örebro län.

Råden gäller till och med 17 november (Skåne och Uppsala), 19 november (Västra Götaland, Östergötland och Stockholm) och 24 november (Halland, Jönköping och Örebro, men kan komma att förlängas.

I de skärpta allmänna råden avråder FHM bland annat från att delta i möten, idrottsträningar (undantaget barn och unga födda 2005 och senare), matcher och tävlingar.

Nedan är SGF:s nya rekommendationer för golfverksamhet i dessa regioner, samt hur även övriga regioner påverkas av de skärpta råden.

Tävlingsspel

SGF:s starka rekommendation är att inte arrangera några golftävlingar inom de åtta regionerna.

Träning

SGF:s rekommendation är att inte arrangera organiserad träning i de åtta regionerna, varken utomhus eller inomhus, för spelare födda 2004 eller tidigare.

Bedinge GK följer FHM rekommendationer vilket innebär att samtliga tävlingar är inställda tillsvidare.

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00.

09,00 - 15:00

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr ..