Boka starttidMin Golf

Rekommendationer från SGF

Uppdatering 2020-11-03

Lokala Corona restriktioner – så påverkas golfen

Folkhälsomyndigheten (FHM) har infört skärpta allmänna råd i åtta regioner i Sverige: Skåne län, Uppsala län, Västra Götalands län, Östergötlands län, Stockholms län, Hallands län, Jönköpings län och Örebro län.

Råden gäller till och med 17 november (Skåne och Uppsala), 19 november (Västra Götaland, Östergötland och Stockholm) och 24 november (Halland, Jönköping och Örebro, men kan komma att förlängas.

I de skärpta allmänna råden avråder FHM bland annat från att delta i möten, idrottsträningar (undantaget barn och unga födda 2005 och senare), matcher och tävlingar.

Nedan är SGF:s nya rekommendationer för golfverksamhet i dessa regioner, samt hur även övriga regioner påverkas av de skärpta råden.

Tävlingsspel

SGF:s starka rekommendation är att inte arrangera några golftävlingar inom de åtta regionerna.

Träning

SGF:s rekommendation är att inte arrangera organiserad träning i de åtta regionerna, varken utomhus eller inomhus, för spelare födda 2004 eller tidigare.

Bedinge GK följer FHM rekommendationer vilket innebär att samtliga tävlingar är inställda tillsvidare.

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

09,00 - 13:00 Måndagar : Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener!. Vi har placerat ut en del utslagsmattor på en del hål, detta för att spara vår grästee. Vecka 49 kommer vi gräva ur dammen på hål 12 vilket gör att detta hål kommer vara avstängt för spel.