Boka starttidMin Golf

STOPP för Oldboys onsdagsgolf

Med hänsyn till de nya riktlinjerna gällande tävlingar av golfförbundet ställer vi in alla onsdags OB tävlingar t.v.

Lokala corona restriktioner – så påverkas golfen

Folkhälsomyndigheten (FHM) har infört skärpta allmänna råd i fem regioner i Sverige: Skåne län, Uppsala län, Västra Götalands län, Östergötlands län och Stockholms län. Råden gäller till och med 17 november (Skåne och Uppsala) samt 19 november (Västra Götaland, Östergötland och Stockholm), men kan komma att förlängas.

I de skärpta allmänna råden avråder FHM bland annat från att delta i möten, idrottsträningar (undantaget barn och unga födda 2005 och tidigare), matcher och tävlingar.

Sällskapsspel

Sällskapsspel kan fortsätta även i de fem regionerna, under säkra former i enlighet med rådande corona riktlinjer för golfspel.

Se fullständig info från Svenska Golfförbundet

PS. kopiera nedan länk till din webläsare!

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

09,00 - 13:00 Måndagar : Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener!. Vi har placerat ut en del utslagsmattor på en del hål, detta för att spara vår grästee. Vecka 49 kommer vi gräva ur dammen på hål 12 vilket gör att detta hål kommer vara avstängt för spel.