Träningserbjudande!

Nya året är kommet och det är dag,,,

Nya året är kommet och det är dags att ta tag i sina nyårslöften! Har du ett nyårslöfte om att börja träna? Passa då på att förnya garderoben med träningskläder från Under Armour, utvalt ur vårt online sortiment.

Tryck på länken för att komma till kampanjen här http://www.dingolfshop.se/bedinge

Erbjudandet gäller den 18 januari –24 januari eller så långt lagret räcker!

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00 öppettider kan variera pga rådande vinterväder.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr  Så här inför säsongsstarten 2021 kan det vara läge för lite uppdatering. Vädret är just nu fantastiskt bra och inför helgen är banan hårt belastad med mer eller mindre fullbokat. En liten påminnelse just nu är banan och framför allt greenerna  väldigt känslig därför är det oerhört viktigt att ni lagar ert nedslagsmärke på greenerna. När det gäller FW och de finklippta områdena av banan tillämpas just nu lägesförbättring. Se Lokal regel som finns på klubben. Vi har också bilförbud pga det blöta underlaget.