Privatlektioner

För dig som vill gå privatlektioner. fr 395:-

Utveckla din golf med privatlektioner

Med mer än 20 års erfarenhet av träningsverksamhet inom golf kan vi garantera att vi kan bistå er i er utveckling. Boka en lektion och få nya idéer och nya infallsvinklar. Du bestämmer själv hur mycket och vad du vill utveckla.

Marcus Dahlberg Head Professional Bedinge GK

Priser privatlektioner

• 25 min - 395 kr
  • 50 min - 695 kr

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00 öppettider kan variera pga rådande vinterväder.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr  Så här inför säsongsstarten 2021 kan det vara läge för lite uppdatering. Vädret är just nu fantastiskt bra och inför helgen är banan hårt belastad med mer eller mindre fullbokat. En liten påminnelse just nu är banan och framför allt greenerna  väldigt känslig därför är det oerhört viktigt att ni lagar ert nedslagsmärke på greenerna. När det gäller FW och de finklippta områdena av banan tillämpas just nu lägesförbättring. Se Lokal regel som finns på klubben. Vi har också bilförbud pga det blöta underlaget.