Boka starttidMin Golf

Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Klubbens organisation

- ryggraden i klubbens verksamhet

En stor del av klubbens verksamhet sköts genom de olika kommittéerna.  I sina verksamheter har kommittéerna en samverkan med klubbens personal samt klubbens PRO och krögare. Styrelsen för Bedinge Golfklubb vill framföra ett stort tack till alla ideellt arbetande i klubben!

Styrelsen i Bedinge GK

Styrelsen ansvarar tillsammans med den operativa klubbledningen för att förvalta och utveckla golfklubbens anläggning. Målet är säkerställa att vi har en attraktiv anläggning och verksamhet som attraherar såväl medlemmar som gäster och sponsorer. Den idrottsliga verksamheten sköts i första hand av klubbens kommittéer tillsammans med klubbens PRO. När årsmötet inte är samlat är styrelsen golfklubbens beslutande organ och ansvarar för klubbens angelägenheter.

Styrelsen skall inom ramen för klubbens och överordnade stadgar svara för klubbens verksamhet enligt fastställda planer samt tillvarata medlemmarnas intressen. Ordföranden är klubbens officiella representant och skall leda styrelsens förhandlingar och arbete. Vid ordförandens förfall skall vice ordföranden eller annan inom styrelsen som styrelsen utser träda in i ordförandens ställe. I övrigt fördelas arbetsuppgifterna bland styrelsens ledamöter enligt styrelsens bestämmande.

Ordförande: Stina Karlgrund

Vice Ordförande: Lennart Rosengren

Ledamöter: Ulf Hansson, Per Norström och Håkan Arvidsson

Kontakta styrelsen via mail styrelsen@bedingegk.se.

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

09,00 - 13:00 Måndagar : Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener!. Vi har placerat ut en del utslagsmattor på en del hål, detta för att spara vår grästee. Vecka 49 kommer vi gräva ur dammen på hål 12 vilket gör att detta hål kommer vara avstängt för spel.