Boka starttidMin Golf

Nyheter Damer

Här hittar du våra senaste nyheter inom kategorin Damer.

Damer

Damkommittén Bedinge GK - Vår målsättning är att alla kvinnliga medlemmar och gäster ska känna sig välkomna och trivas i vår klubb.

Vi vill också stimulera fler damer till att medverka i vår verksamhet och därigenom få nya kamrater, trevligt umgänge och möjlighet att utveckla golfspelet. Vi informerar om våra aktiviteter via klubbens hemsida och anslag. Damkommittén ansvarar även för deltagande i Skånes Golfförbunds Seriegolf i Skåneserien. Damkommitténs främsta uppdrag är att värna om damernas intresse ute på klubben.
Detta kan vara allt från ansvarig för damtävling, resor etc.

Känner du att du vill vara mer delaktig i vad vi sysslar med tag gärna kontakt med någon av kontaktpersonerna så hjälper dem dig.

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

08.30 - 14:00
08.30 - 14:00