Boka starttidMin Golf

Nyheter Oldboys

Här hittar du våra senaste nyheter inom kategorin herrar / oldboys.

Välkommen till Oldboysgolfen!

Bedinge GKs seniorverksamhet avseende Oldboys är en mycket aktiv grupp med många aktiviteter under året. Du som är 55+ och medlem i Bedinge GK är välkommen att delta i Oldboystävlingarna onsdagar.

P.g.a. pågående Coronapandemi följer vi Bedinge GKs och Svenska Golfförbundets rekommendationer avseende vårt tävlingsupplägg. Vi inför obligatorisk anmälan senast tisdagar kl 12.00 via BeGk`s hemsida under rubriken TÄVLINGAR. Alla resultat kommer att registreras i GIT. Startavgiften på onsdagarna blir 60 kr och betalas vid anmälan via GITen, i tävlingsavgiften ingår även Eclectictävlingen. Vi kommer inte att ha någon prisutdelning efter varje spelomgång utan prisutdelningen kommer att ske vid vår sammankomst i december om detta då är möjligt.

Om så önskas kan samtliga pristagare hämta sina ackumulerade priser efter avslutad säsong i sluter av november efter överenskommelse.

Resultat eclectic 2020

Kontaktperson: Christer Rosberg

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

08.00 - 15:00
08.00 - 14:00

Vid frost spelas banan på provisoriska greener!