Nyheter Oldboys

Här hittar du våra senaste nyheter inom kategorin herrar / oldboys.

Välkommen till Oldboysgolfen!

Bedinge GKs seniorverksamhet avseende Oldboys är en mycket aktiv grupp med många aktiviteter under året. Du som är 55+ och medlem i Bedinge GK är välkommen att delta i Oldboystävlingarna onsdagar.

P.g.a. pågående Coronapandemi följer vi Bedinge GKs och Svenska Golfförbundets rekommendationer avseende vårt tävlingsupplägg. Vi inför obligatorisk anmälan senast tisdagar kl 12.00 via BeGk`s hemsida under rubriken TÄVLINGAR. Alla resultat kommer att registreras i GIT. Startavgiften på onsdagarna blir 60 kr och betalas vid anmälan via GITen, i tävlingsavgiften ingår även Eclectictävlingen. Vi kommer inte att ha någon prisutdelning efter varje spelomgång utan prisutdelningen kommer att ske vid vår sammankomst i december om detta då är möjligt.

Om så önskas kan samtliga pristagare hämta sina ackumulerade priser efter avslutad säsong i sluter av november efter överenskommelse.

Resultat eclectic 2020

Kontaktperson: Christer Rosberg

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00 öppettider kan variera pga rådande vinterväder.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr  Så här inför säsongsstarten 2021 kan det vara läge för lite uppdatering. Vädret är just nu fantastiskt bra och inför helgen är banan hårt belastad med mer eller mindre fullbokat. En liten påminnelse just nu är banan och framför allt greenerna  väldigt känslig därför är det oerhört viktigt att ni lagar ert nedslagsmärke på greenerna. När det gäller FW och de finklippta områdena av banan tillämpas just nu lägesförbättring. Se Lokal regel som finns på klubben. Vi har också bilförbud pga det blöta underlaget.