Boka starttidMin Golf

Nyheter Oldboys

Här hittar du våra senaste nyheter inom kategorin herrar / oldboys.

Välkommen till Oldboysgolfen!

Bedinge GKs seniorverksamhet avseende Oldboys är en mycket aktiv grupp med många aktiviteter under året. Du som är 55+ och medlem i Bedinge GK är välkommen att delta i Oldboystävlingarna onsdagar.

P.g.a. pågående Coronapandemi följer vi Bedinge GKs och Svenska Golfförbundets rekommendationer avseende vårt tävlingsupplägg. Vi inför obligatorisk anmälan senast tisdagar kl 12.00 via BeGk`s hemsida under rubriken TÄVLINGAR. Alla resultat kommer att registreras i GIT. Startavgiften på onsdagarna blir 60 kr och betalas vid anmälan via GITen, i tävlingsavgiften ingår även Eclectictävlingen. Vi kommer inte att ha någon prisutdelning efter varje spelomgång utan prisutdelningen kommer att ske vid vår sammankomst i december om detta då är möjligt.

Om så önskas kan samtliga pristagare hämta sina ackumulerade priser efter avslutad säsong i sluter av november efter överenskommelse.

Resultat eclectic 2020

Kontaktperson: Christer Rosberg

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

09,00 - 13:00 Måndagar : Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener!. Vi har placerat ut en del utslagsmattor på en del hål, detta för att spara vår grästee. Vecka 49 kommer vi gräva ur dammen på hål 12 vilket gör att detta hål kommer vara avstängt för spel.