Nyheter Oldboys

Här hittar du våra senaste nyheter inom kategorin herrar / oldboys.

Välkommen till Oldboysgolfen!

Bedinge GKs seniorverksamhet avseende Oldboys är en mycket aktiv grupp med många aktiviteter under året. Du som är 55+ och medlem i Bedinge GK är välkommen att delta i Oldboystävlingarna onsdagar.

Oldboystävlingarna startar onsdagen den 4 augusti efter uppehållet under juli månad med Shotgun start 08:30. Alla tävlingar registreras i GIT. Startavgiften på onsdagarna är 150 kr som betalas via GIT senast tisdagar kl 12:00. I anmälningsavgiften ingår gemensam lunch efter spelet. Du kan även anmäla dig via receptionen. Ditt starthål finns tillgängligt tisdag eftermiddag senast kl 16:00 på Min golf. Scorekorten kommer att finnas i receptionen.

Vi kommer inte att ha någon prisutdelning efter varje spelomgång utan prisutdelningen kommer att ske vid vår sammankomst i december om detta då är möjligt.

Om så önskas kan samtliga pristagare hämta sina ackumulerade priser efter avslutad säsong i sluter av november efter överenskommelse.

Resultat eclectic 2021

Kontaktperson: Christer Rosberg

Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00.

08,00 - 16:00

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr ..