Boka BoendeStällplatser

Nyheter Juniorer

Här hittar du våra senaste nyheter inom kategorin Juniorer.

Juniorer

Junior/ungdomsverksamhet - Vår junior och ungdomsverksamhet har idag ca 60 ungdomar i åldrarna 7 - 20 år i träning.

Dessa är jämt fördelade på flickor och pojkar. Som medlem i Bedinge GK erbjuds ungdomarna träning minst 2 ggr/vecka. För de som vill lite mer, har vi skapat en tävlingsgrupp med extraträningar varje vecka, samt tävlingar i olika serier. Vår träningsverksamhet leds idag av Marcus Dahlberg med mångårig erfarenhet av att utbilda både ungdomar och vuxna. Till sin hjälp har Marcus ett stort antal övningsledare som hjälper till vid alla tränings och tävlingstillfällen. Ungdomarna är indelade i åldersgrupper och flickor och pojkar tränar var för sig.

Ordinarie träningsperiod är april - oktober för alla plus att de som vill lite mer har vi träning på vintern. Vi arrangerar under året olika läger där vi inte bara spelar och tränar golf utan även har roligt tillsammans på alla möjliga sätt. Under 2020 kommer vi att ha utbyte med andra klubbars ungdomsverksamhet i första hand för de som inte ingår i tävlingsgruppen. Vi hoppas också på ett utbyte med en tysk golfklubb för tävlingsgruppen. Vi kommer att deltaga i Skånes juniorserie samt Matchligan.

Vi ser gärna att ungdomarna skyndar långsamt i sin strävan efter ett lågt handicap. En långsamt stigande prestationskurva är oftast mer varaktig än en snabb utveckling. Golf skall vara roligt hela livet!

Banstatus & Öppettider

Restaurang

Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
Mån-Fre:
Öppet 09,00-16,00
Helger:
09,00-16,00 a lá carte meny!

Reception / Shop

För tidsbokning och övrig information kontakta vår reception. Vi tillämpar elektroniskt nyckelsystem för incheckning på hotellet. Mer information i samband med bokningen.
Mån-Fre:
08,00-16,00
Helger:
08,00-15,00

Status golfbanan

Lägesförbättring på den finklippta delen.
Mån-Fre:
06.00 - 19,00 (Bokningsbara tider)
Helger:
06.00 - 19,00 (Bokningsbara tider)

Kalender

Bedinge Golfklubb

Sveriges sydligaste golfklubb.
Golfbanevägen 10
231 75 Beddingestrand
0410-25514
KONTAKTA OSS