Om Bedinge GK

Havsnära livskvalitet hela livet på Sveriges sydligaste golfbana!

Bedinge Golfklubb hanterar följande medlemmars personuppgifter i enlighet med gällande GDPR Dataskyddsförordning.

• Namn
  • Adress
  • e-post
  • Golf id
  • Kön
  • Närvaroregister
  • Uppgifter om faktureringar och betalningar
  • Anmälningar till aktiviteter, läger och tävling.
  • Tävlingsresultat

Dessa uppgifter behövs för att bedriva föreningens verksamhet. Vissa uppgifter om medlemmar lämnas vidare till Trelleborgs kommun, Svenska Golfförbundet GIT (Golfens IT System) och Riksidrottsförbundet.

Inom kommunen används endast uppgifterna som underlag för utbetalning av förening/aktivitetsbidrag.

Genom att vara medlem i Bedinge Golfklubb godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR/DSF Dataskyddsförordningen.

Se vår integritetspolicy här

GDPR - Integritetspolicy (517 KB)

Bästa hälsningar,
Per Kestola
Klubbchef

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00 öppettider kan variera pga rådande vinterväder.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr  Så här inför säsongsstarten 2021 kan det vara läge för lite uppdatering. Vädret är just nu fantastiskt bra och inför helgen är banan hårt belastad med mer eller mindre fullbokat. En liten påminnelse just nu är banan och framför allt greenerna  väldigt känslig därför är det oerhört viktigt att ni lagar ert nedslagsmärke på greenerna. När det gäller FW och de finklippta områdena av banan tillämpas just nu lägesförbättring. Se Lokal regel som finns på klubben. Vi har också bilförbud pga det blöta underlaget.