Om Bedinge GK

Havsnära livskvalitet hela livet på Sveriges sydligaste golfbana!

Miljö Vision

Det markområde vi tagit oss på att förvalta skall vi vårda så att vi med stolthet kan lämna över det till kommande generationer.

Miljö Policy

Vi ska verka för att alla aktiva inom Bedinge Golfklubb arbetar för en hållbar miljö samt inte onödigtvis utnyttjar naturresurserna. Vi har gjort en nulägesanalys och bestämt oss för att arbeta med följande områden: avfallshanteringen, farligt avfall, energi, miljövänliga produkter, uppvärmning, ventilation, arbetsmiljö, SBA och säkerhet. Rutiner har skapats för det systematiska brandskyddsarbetet och sådana rutiner håller också på att skapas för arbetsmiljöarbetet. Alla anställda och arrendatorer har genomgått heldagskurs i hjärt- och lungräddning, brand och arbetsmiljö. Utrustning för hjärt- och lungräddning finns på klubben. 2007 erhöll vi Svenska Golfförbundets miljödiplom.

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00 öppettider kan variera pga rådande vinterväder.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr  Så här inför säsongsstarten 2021 kan det vara läge för lite uppdatering. Vädret är just nu fantastiskt bra och inför helgen är banan hårt belastad med mer eller mindre fullbokat. En liten påminnelse just nu är banan och framför allt greenerna  väldigt känslig därför är det oerhört viktigt att ni lagar ert nedslagsmärke på greenerna. När det gäller FW och de finklippta områdena av banan tillämpas just nu lägesförbättring. Se Lokal regel som finns på klubben. Vi har också bilförbud pga det blöta underlaget.