Boka starttidMin Golf

Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Damkommittén vill gärna stimulera fler damer till att medverka i vår verksamhet och därigenom få nya kamrater, trevligt umgänge och möjlighet att utveckla golfspelet. Vi informerar om våra aktiviteter via klubbens hemsida, på anslagstavlan och via ett informationsblad som delas ut på informationsmötet någon gång februari / mars. Damkommitténs främsta uppdrag är att värna om damernas intresse ute på klubben.
Detta kan vara allt från ansvarig för damtävling, resor etc.

Vår tävlingssäsong är från april t o m september där denna avslutas med Grand Finale som oftast är sista lördagen i september. Här spelar vi en lagtävling och efteråt samlas vi för gemensam lunch där vi då har prisutdelning av bl a Matchspel och Birdie tävling.

Torsdagar är våra tävlingsdagar där startavgiften är 60 kr förutom sista torsdagen i månaden då vi spelar ”druvgolf” och Grand Finale. Under säsongen brukar vi även försöka lägga någon av tävlingsdagarna på annan bana. Tävlingsformerna brukar variera eftersom det är olika personer som är tävlingsansvariga.

Anmälan då det gäller spel på hemmabanan sker via hemsida under rubriken tävlingar eller i receptionen senast onsdag kl 12.00 och övriga tävling på annan bana sker via lista på anslagstavlan eller till Kicki tel 0410 25916.

Prisutdelning sker samma dag efter varje tävling.

Även tävlingar som matchspel och birdie tävling anordnas under säsongen.

Under resten av året fortsätter vi med tävlingar på torsdagar där ingen föranmälan behövs utan vi samlas senast 9.30 för lottning och information om dagens tävlingsform. Här kan man välja att spela antingen 18 eller 9 hål och här är startavgiften 20 respektive 10 kr.

Damkommittén arrangerar varje år en golfresa med övernattning. Dessa resor är mycket uppskattade inte bara för att spela på annan bana utan också för social och trevlig samvaro.

Känner du att du vill vara mer delaktig i vad vi sysslar eller känner för att ordna någon av våra torsdagstävlingar så tag gärna kontakt med någon i damkommittén.

Damkommittén ansvarar även för deltagande i Skånes Golfförbunds Seriegolf i Skåneserien.

Kicki Jönsson

Maj-Lis Svensson

Ansvarig seriegolf

Ewa Fridh

Ledamot

Carita Nilsson

Ansvarig Hemsida
nilsson.beddinge@gmail.com

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

09,00 - 13:00 Måndagar : Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener!. Vi har placerat ut en del utslagsmattor på en del hål, detta för att spara vår grästee. Vecka 49 kommer vi gräva ur dammen på hål 12 vilket gör att detta hål kommer vara avstängt för spel.