Boka BoendeStällplatser

Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Verksamheten för alla barn och ungdomar!

Juniorkommittén erbjuder en verksamhet för alla barn och ungdomar, där fokus ligger på att ha roligt tillsammans och att golfbanan blir en självklar plats att träffas på. Vår korthålsbana är mycket omtyckt och spelas gärna och ofta, men, vi vill också att ungdomarna så fort det bara går kommer ut och spelar på stora banan.

Vår junior och ungdomsverksamhet har idag ca 60 ungdomar i åldrarna 7 - 20 år i träning. Dessa är jämt fördelade på flickor och pojkar. Som medlem i Bedinge GK erbjuds ungdomarna träning minst 2 ggr/vecka. För de som vill lite mer, har vi skapat en tävlingsgrupp med extraträningar varje vecka, samt tävlingar i olika serier.

Vår träningsverksamhet leds idag av Marcus Dahlberg som har mångårig erfarenhet av att utbilda både ungdomar och vuxna. Till sin hjälp har Marcus ett stort antal övningsledare som hjälper till vid alla tränings och tävlingstillfällen. Ungdomarna är indelade i åldersgrupper som tränar var för sig.

Vi ser gärna att ungdomarna skyndar långsamt i sin strävan efter ett lågt handicap. En långsamt stigande prestationskurva är oftast mer varaktig än en snabbutveckling. Golf skall vara roligt hela livet!

Stefan Hedlund

Ordförande
vagaband@telia.com

Dan Andersson

Ledamot

Banstatus & Öppettider

Restaurang

Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
Mån-Fre:
Öppet 09,00-16,00 tider kan variera beroende på beläggning
Helger:
09,00-16,00 a lá carte meny!

Reception / Shop

För tidsbokning och övrig information kontakta vår reception. Vi tillämpar elektroniskt nyckelsystem för incheckning på hotellet. Mer information i samband med bokningen.
Mån-Fre:
From 5/12 09,00-14,00 Måndagar stängda t om mars månad 2024
Helger:
09,00-12,00

Status golfbanan/Indoorgolfen

Banan stängd pga snö och is. NY info kommer löpande. Indoorgolfen öppen mellan 08:00-22:00 varje dag. Bokning gör ni via min golf. OBS! From den 6/11 är det bilförbud. .
Mån-Fre:
08.00 - 17,00 (Bokningsbara tider) BANAN STÄNGD
Helger:
08.00 - 17,30 (Bokningsbara tider) BANAN STÄNGD

Kalender

Bedinge Golfklubb

Sveriges sydligaste golfklubb.
Golfbanevägen 10
231 75 Beddingestrand
0410-25514
KONTAKTA OSS