Boka starttidMin Golf

Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Verksamheten för alla barn och ungdomar!

Juniorkommittén erbjuder en verksamhet för alla barn och ungdomar, där fokus ligger på att ha roligt tillsammans och att golfbanan blir en självklar plats att träffas på. Vår korthålsbana är mycket omtyckt och spelas gärna och ofta, men, vi vill också att ungdomarna så fort det bara går kommer ut och spelar på stora banan.

Vår junior och ungdomsverksamhet har idag ca 60 ungdomar i åldrarna 7 - 20 år i träning. Dessa är jämt fördelade på flickor och pojkar. Som medlem i Bedinge GK erbjuds ungdomarna träning minst 2 ggr/vecka. För de som vill lite mer, har vi skapat en tävlingsgrupp med extraträningar varje vecka, samt tävlingar i olika serier.

Som medlem i Bedinge GK erbjuds ungdomarna träning minst 2 ggr/vecka. För de som vill lite mer, har vi skapat en tävlingsgrupp med extraträningar varje vecka, samt tävlingar i olika serier. Vår träningsverksamhet leds idag av Marcus Dahlberg med mångårig erfarenhet av att utbilda både ungdomar och vuxna. Till sin hjälp har Marcus ett stort antal övningsledare som hjälper till vid alla tränings och tävlingstillfällen. Ungdomarna är indelade i åldersgrupper och flickor och pojkar tränar var för sig.

Vi ser gärna att ungdomarna skyndar långsamt i sin strävan efter ett lågt handicap. En långsamt stigande prestationskurva är oftast mer varaktig än en snabb utveckling. Golf skall vara roligt hela livet!

Stefan Hedlund

vagaband@telia.com

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

08.00 - 15:00
08.00 - 14:00

Vid frost spelas banan på provisoriska greener!