Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Vi arrangerar olika aktiviteter för att medlemmarna i klubben skall trivas så bra som möjligt. Bland annat klubbaftnar med tema, faddergolf. Information från oss presenteras på vår Medlemskommitté tavla i klubbhuset samt på klubbens hemsida. Har ni tankar och idéer runt evenemang eller annat som stärker klubbandan ännu mer, hör gärna av er till oss i medlemskommittén.

Marie Kestola

marie.kestola@hotmail.com

Lisette Thell

Malin Virgin

Sabina Berglind

Ulf Hansson

styrelsen@bedingegk.se

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00 öppettider kan variera pga rådande vinterväder.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr  Så här inför säsongsstarten 2021 kan det vara läge för lite uppdatering. Vädret är just nu fantastiskt bra och inför helgen är banan hårt belastad med mer eller mindre fullbokat. En liten påminnelse just nu är banan och framför allt greenerna  väldigt känslig därför är det oerhört viktigt att ni lagar ert nedslagsmärke på greenerna. När det gäller FW och de finklippta områdena av banan tillämpas just nu lägesförbättring. Se Lokal regel som finns på klubben. Vi har också bilförbud pga det blöta underlaget.