Boka starttidMin Golf

Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Vi arrangerar olika aktiviteter för att medlemmarna i klubben skall trivas så bra som möjligt. Bland annat klubbaftnar med tema, faddergolf. Information från oss presenteras på vår Medlemskommitté tavla i klubbhuset samt på klubbens hemsida. Har ni tankar och idéer runt evenemang eller annat som stärker klubbandan ännu mer, hör gärna av er till oss i medlemskommittén.

Marie Kestola

marie.kestola@hotmail.com

Lisette Thell

Kerstin Lindell

Malin Virgin

Ledamot

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

09,00 - 13:00 Måndagar : Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener!. Vi har placerat ut en del utslagsmattor på en del hål, detta för att spara vår grästee. Vecka 49 kommer vi gräva ur dammen på hål 12 vilket gör att detta hål kommer vara avstängt för spel.