Boka starttidMin Golf

Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Om Oldboys

Bedinge GKs seniorverksamhet avseende Oldboys är en mycket aktiv grupp med många aktiviteter under året. Du som är 55+ och medlem i Bedinge GK är välkommen att delta i Oldboystävlingarna onsdagar med ”Shotgun” start. Alla tävlingar registreras i GIT. Startavgiften på onsdagarna är 120 kr inkl lunch och obligatorisk anmälan senast tisdag kl 12.00 via BeGk`s hemsida under rubriken TÄVLINGAR eller via receptionen.

Kom i god tid senast kl 09:00 under april månad och senast kl 08:00 under månaderna maj till september för information om dagens tävlingsform och tilldelat starthål mm. Under oktober återgår vi till samling 09:00. Vi har speluppehåll i juli månad.

Prisutdelning samma dag efter tävlingen och obligatorisk närvaro för att vara berättigad till pris.

Viktig förändring under pågående Corona pandemi

P.g.a. pågående Coronapandemi följer vi Bedinge GKs och Svenska Golfförbundets rekommendationer avseende vårt tävlingsupplägg. Vi inför obligatorisk anmälan senast tisdagar kl 12.00 via BeGk`s hemsida under rubriken TÄVLINGAR. Alla resultat kommer att registreras i GIT. Startavgiften på onsdagarna blir 60 kr och betalas vid anmälan via GITen, i tävlingsavgiften ingår även Eclectictävlingen. Vi kommer inte att ha någon prisutdelning efter varje spelomgång utan prisutdelningen kommer att ske vid vår sammankomst i december om detta då är möjligt.

Resultat Ecletic 2020

Klicka här

Golfresor och övriga aktiviteter

Oldboyskommittén arrangerar golfresor, både endagsresor och resor med övernattning. Dessa resor är mycket uppskattade inte bara för golfen utan också för den sociala delen med trevligt umgänge och gott kamratskap samtidigt som vi njuter av att äta gott och kanske tar en god öl eller ett glas vin till maten. Under säsongen har Oldboys traditionsenligt alltid säsongsuppstarten i början av april då vi kör igång årets första tävling och då serveras ärtsoppa med tillbehör till prisutdelningen. Gökottan strax före midsommar är också en uppskattad tävling med efterföljande "sillabord". På säsongsavslutningen är det alltid skånsk kalops som serveras med efterföljande prisutdelning för dagens tävling.

Därefter är det prisutdelning för övriga tävlingar som har rullat på under året som ”Eclectic” och ”Årets spelare”. Även när den officiella tävlingssäsongen är avslutad fortsätter alltid en mindre skara Oldboys att samlas på onsdagarna och spelar när vädret tillåter spel. Oldboys är också flitigt representerade i klubbens serielag i olika ålderskategorier samt deltagande i de årligen arrangerade kommunmästerskapen. Oavsett om säsongen är avslutad eller inte blir det alltid en samling innan jul då Oldboys träffas för att tillsammans njuta av en jultallrik och trevligt umgänge. Tillåter vädret kör vi en 9-hålstävling för de som känner sig manade.

Det finns alltid något att fira och traditionsenligt firas alla som har fyllt år under året med en 0:a eller 5:a samt att alla närvarande berikas med en julklapp.

Christer Rosberg

chrosberg@gmail.com

Sven A Hiller

Putte Pehrsson

Ingvar Palmqvist

Ronney Persson

Ledamot / Administratör Hemsida

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

08.00 - 15:00
08.00 - 14:00

Vid frost spelas banan på provisoriska greener!