Boka BoendeStällplatser

Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Oldboys kommittén!

BeGk´s Oldboys säsongs-uppstart  2023 den 5 april

"Alla startar från hål 1 vilket innebär att scorekorten finns där före start. Således ingen gemensam lunch utan lunchen intages också löpande efterhand som vi kommer in. Man kan även välja att ta sin lunch med hem om så önskas."

Oldboys är en mycket aktiv grupp med många aktiviteter under året. Du som är 55+ och medlem i Bedinge GK är välkommen att delta i Oldboystävlingarna onsdagar med löpande start från 08:30. Alla tävlingar registreras i GIT. Startavgiften på onsdagarna är 150 kr som betalas via GIT senast tisdagar kl 12:00. I anmälningsavgiften ingår lunch efter spelet. Du kan även anmäla dig via receptionen. Din starttid finns tillgängligt tisdag eftermiddag senast kl 16:00 på Min golf. Score-korten kommer att finnas i vid starthål 1.

OBS! Kom i god tid.

Eclectic

Vi fortsätter med den populära Eclectic-tävlingen men med den förändringen att alla som önskar deltaga startar från Tee 47. Avgiften är som tidigare 100 kronor och betalas till Sven A Hiller, med Swish (0705306845) eller kontant.

För de oldboys som inte avser att vara med i Eclectic-tävlingen kan självklart också välja vilken Tee man vill spela från. Viktigt är att ange detta vid anmälan så korrekt Tee-angivelse står på score-kortet.


All prisutdelning kommer att sker vid två tillfällen under säsongen, innan juli-uppehållet och efter säsongsavslutningen.

Resultat Ecletic 2023

Klicka här

Golfresor och övriga aktiviteter

Oldboyskommittén arrangerar golfresor, både endags resor och resor med övernattning om intresse finns i gruppen. Dessa resor är mycket uppskattade inte bara för golfen utan också för den sociala delen med trevligt umgänge och gott kamratskap samtidigt som vi njuter av att äta gott och kanske tar en god öl eller ett glas vin till maten. Under säsongen har Oldboys traditionsenligt alltid säsongsuppstarten i början av april då vi kör igång årets första tävling och då serveras ärtsoppa med tillbehör. Gökottan strax före midsommar är också en uppskattad tävling med efterföljande "sillatallrik". På säsongsavslutningen är det ofta skånsk kalops som serveras.

Prisutdelning för samtliga tävlingar sker efter säsongsavslutningen samt ”Eclectic” och ”Årets spelare”. Även när den officiella tävlingssäsongen är avslutad fortsätter alltid en mindre skara Oldboys att samlas på onsdagarna och spelar när vädret tillåter spel. Oldboys är också flitigt representerade i klubbens serielag i olika ålderskategorier samt deltagande i de årligen arrangerade kommunmästerskapen. Oavsett om säsongen är avslutad eller inte blir det alltid en samling innan jul då Oldboys träffas för att tillsammans njuta av en jultallrik och trevligt umgänge. Tillåter vädret kör vi en 9-hålstävling för de som känner sig manade.

Det finns alltid något att fira och traditionsenligt firas alla som har fyllt år under året med en 0:a eller 5:a samt att alla närvarande berikas med en julklapp.

Christer Rosberg

Ordförande
chrosberg@gmail.com

Sven A Hiller

Ledamot

Putte Pehrsson

Ledamot

Ingvar Palmqvist

Ledamot

Ronney Persson

Ledamot / Administratör Hemsida

Banstatus & Öppettider

Restaurang

Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
Mån-Fre:
Öppet 09,00-16,00
Helger:
09,00-16,00 a lá carte meny!

Reception / Shop

För tidsbokning och övrig information kontakta vår reception..
Mån-Fre:
08,00-16,00
Helger:
08,00-14,00

Status golfbanan

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfee 250 kr.
Mån-Fre:
08.00 - 16,30 (Bokningsbara tider)
Helger:
08.00 - 16,30 (Bokningsbara tider)

Kalender

Bedinge Golfklubb

Sveriges sydligaste golfklubb.
Golfbanevägen 10
231 75 Beddingestrand
0410-25514
KONTAKTA OSS