Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Oldboys kommittén!

OBS! Uppdaterad den 16 juli 2001

Uppstart inför hösten med Shotgun start onsdagen den 4 augusti 2021.

(Den 18 augusti är det speluppehåll då vi har en 16-manna lagmatch mot Trelleborg där de bäst placerade spelarna under våren blir inbjudna)

Bedinge GKs seniorverksamhet avseende Oldboys är en mycket aktiv grupp med många aktiviteter under året. Du som är 55+ och medlem i Bedinge GK är välkommen att delta i Oldboystävlingarna onsdagar med Shotgun start 08:30. Alla tävlingar registreras i GIT. Startavgiften på onsdagarna är 150 kr som betalas via GIT senast tisdagar kl 12:00. I anmälningsavgiften ingår gemensam lunch efter spelet. Du kan även anmäla dig via receptionen. Ditt starthål finns tillgängligt tisdag eftermiddag senast kl 16:00 på Min golf. Scorekorten kommer att finnas i receptionen.

OBS! Kom i god tid så du hinner ut till ditt starthål.

Eclectic

Vi fortsätter med den populära Eclectic tävlingen och för de som önskar deltag är avgiften 100 kr som betalas till Sven A Hiller, med Swish (0705306845) eller kontant.

All prisutdelning kommer att sker efter säsongsavslutningen.

Resultat Ecletic 2021

Klicka här

Golfresor och övriga aktiviteter

Oldboyskommittén arrangerar golfresor, både endagsresor och resor med övernattning. Dessa resor är mycket uppskattade inte bara för golfen utan också för den sociala delen med trevligt umgänge och gott kamratskap samtidigt som vi njuter av att äta gott och kanske tar en god öl eller ett glas vin till maten. Under säsongen har Oldboys traditionsenligt alltid säsongsuppstarten i början av april då vi kör igång årets första tävling och då serveras ärtsoppa med tillbehör till prisutdelningen. Gökottan strax före midsommar är också en uppskattad tävling med efterföljande "sillabord". På säsongsavslutningen är det alltid skånsk kalops som serveras med efterföljande prisutdelning för dagens tävling.

Därefter är det prisutdelning för övriga tävlingar som har rullat på under året som ”Eclectic” och ”Årets spelare”. Även när den officiella tävlingssäsongen är avslutad fortsätter alltid en mindre skara Oldboys att samlas på onsdagarna och spelar när vädret tillåter spel. Oldboys är också flitigt representerade i klubbens serielag i olika ålderskategorier samt deltagande i de årligen arrangerade kommunmästerskapen. Oavsett om säsongen är avslutad eller inte blir det alltid en samling innan jul då Oldboys träffas för att tillsammans njuta av en jultallrik och trevligt umgänge. Tillåter vädret kör vi en 9-hålstävling för de som känner sig manade.

Det finns alltid något att fira och traditionsenligt firas alla som har fyllt år under året med en 0:a eller 5:a samt att alla närvarande berikas med en julklapp.

Christer Rosberg

chrosberg@gmail.com

Sven A Hiller

Putte Pehrsson

Ingvar Palmqvist

Ronney Persson

Ledamot / Administratör Hemsida

Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00.

08,00 - 16:00

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr ..