Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Styrelsen i Bedinge Golfklubb, Från vänster: Ulf Hansson, Per Norström, Stina Karlgrund, Lennart Rosengren, Håkan Arvidsson

Styrelsen ansvarar tillsammans med den operativa klubbledningen för att förvalta och utveckla golfklubbens anläggning. Målet är säkerställa att vi har en attraktiv anläggning och verksamhet som attraherar såväl medlemmar som gäster och sponsorer. Den idrottsliga verksamheten sköts i första hand av klubbens kommittéer tillsammans med klubbens PRO. När årsmötet inte är samlat är styrelsen golfklubbens beslutande organ och ansvarar för klubbens angelägenheter.

Styrelsen skall inom ramen för klubbens och överordnade stadgar svara för klubbens verksamhet enligt fastställda planer samt tillvarata medlemmarnas intressen. Ordföranden är klubbens officiella representant och skall leda styrelsens förhandlingar och arbete. Vid ordförandens förfall skall vice ordföranden eller annan inom styrelsen som styrelsen utser träda in i ordförandens ställe. I övrigt fördelas arbetsuppgifterna bland styrelsens ledamöter enligt styrelsens bestämmande.

Stina Karlgrund

Lennart Rosengren

Vice Ordförande

Ulf Hansson

Per Norström

Håkan Arvidsson

styrelsen@bedingegk.se

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00 öppettider kan variera pga rådande vinterväder.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr  Så här inför säsongsstarten 2021 kan det vara läge för lite uppdatering. Vädret är just nu fantastiskt bra och inför helgen är banan hårt belastad med mer eller mindre fullbokat. En liten påminnelse just nu är banan och framför allt greenerna  väldigt känslig därför är det oerhört viktigt att ni lagar ert nedslagsmärke på greenerna. När det gäller FW och de finklippta områdena av banan tillämpas just nu lägesförbättring. Se Lokal regel som finns på klubben. Vi har också bilförbud pga det blöta underlaget.