Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Styrelsen ansvarar tillsammans med den operativa klubbledningen för att förvalta och utveckla golfklubbens anläggning. Målet är säkerställa att vi har en attraktiv anläggning och verksamhet som attraherar såväl medlemmar som gäster och sponsorer. Den idrottsliga verksamheten sköts i första hand av klubbens kommittéer tillsammans med klubbens PRO. När årsmötet inte är samlat är styrelsen golfklubbens beslutande organ och ansvarar för klubbens angelägenheter.

Styrelsen skall inom ramen för klubbens och överordnade stadgar svara för klubbens verksamhet enligt fastställda planer samt tillvarata medlemmarnas intressen. Ordföranden är klubbens officiella representant och skall leda styrelsens förhandlingar och arbete. Vid ordförandens förfall skall vice ordföranden eller annan inom styrelsen som styrelsen utser träda in i ordförandens ställe. I övrigt fördelas arbetsuppgifterna bland styrelsens ledamöter enligt styrelsens bestämmande.

Ordförande: Stina Karlgrund

Vice Ordförande: Lennart Rosengren

Ledamöter: Håkan Arvidsson, Åsa Jönsson, Ulf Hansson och Per Norström

Kontakta gärna styrelsen via mail styrelsen@bedingegk.se

Stina Karlgrund

Lennart Rosengren

Vice Ordförande

Ulf Hansson

Per Norström

Håkan Arvidsson

Åsa Jönsson

styrelsen@bedingegk.se

Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00.

08,00 - 16:00

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr ..