Boka starttidMin Golf

Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Styrelsen i Bedinge Golfklubb, Från vänster: Ulf Hansson, Per Norström, Stina Karlgrund, Lennart Rosengren, Håkan Arvidsson

Styrelsen ansvarar tillsammans med den operativa klubbledningen för att förvalta och utveckla golfklubbens anläggning. Målet är säkerställa att vi har en attraktiv anläggning och verksamhet som attraherar såväl medlemmar som gäster och sponsorer. Den idrottsliga verksamheten sköts i första hand av klubbens kommittéer tillsammans med klubbens PRO. När årsmötet inte är samlat är styrelsen golfklubbens beslutande organ och ansvarar för klubbens angelägenheter.

Styrelsen skall inom ramen för klubbens och överordnade stadgar svara för klubbens verksamhet enligt fastställda planer samt tillvarata medlemmarnas intressen. Ordföranden är klubbens officiella representant och skall leda styrelsens förhandlingar och arbete. Vid ordförandens förfall skall vice ordföranden eller annan inom styrelsen som styrelsen utser träda in i ordförandens ställe. I övrigt fördelas arbetsuppgifterna bland styrelsens ledamöter enligt styrelsens bestämmande.

Stina Karlgrund

Lennart Rosengren

Vice Ordförande

Ulf Hansson

Per Norström

Håkan Arvidsson

styrelsen@bedingegk.se

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

08.30 - 14:00
08.30 - 14:00