Kommittéer

Läs mer om ryggraden i klubbens verksamhet.

Tävlingskommittén har till uppdrag att organisera och ansvara för klubbens tävlingsverksamhet.

Att erbjuda ett så varierande spelprogram som möjligt och därmed försöka tillvarata medlemmarnas tävlingsintresse.

Fastställa årets startavgifter och tävlingsgreenfee.

Se till att det finns tävlingsledare och funktionärer vid varje tävling.

Hålla kontakt med tävlingssponsorer och övriga externa och interna intressenter runt tävlingsverksamheten.

Tävlingskommittén är också ansvarig för klubbens handicap frågor.

Golfen är ju unik på så sätt att man i första hand tävlar mot banan och sig själv och först därefter mot andra med- och mottävlare.

Ni som skulle tycka det var roligt att hjälpa till som starter eller liknande är välkommen att ta kontakt med någon i kommittén

Christer Rosberg

chrosberg@gmail.com

Lotta Sjönvall

Anne-Lie Rosengren

Lena Barrander

Morgan Göransson

Ledamot, Ansvarig för Herrseriegolfen

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00 öppettider kan variera pga rådande vinterväder.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr  Så här inför säsongsstarten 2021 kan det vara läge för lite uppdatering. Vädret är just nu fantastiskt bra och inför helgen är banan hårt belastad med mer eller mindre fullbokat. En liten påminnelse just nu är banan och framför allt greenerna  väldigt känslig därför är det oerhört viktigt att ni lagar ert nedslagsmärke på greenerna. När det gäller FW och de finklippta områdena av banan tillämpas just nu lägesförbättring. Se Lokal regel som finns på klubben. Vi har också bilförbud pga det blöta underlaget.