Bedinge Golfrestaurang

Besök vår golfrestaurang hål 19 för en god bit mat efter eller innan din golfrunda

Välkomna till Sveriges sydligaste golfkrog.

Vi hälsar golfare som icke golfare välkomna in till oss för kanske bara en kopp kaffe eller en bit mat. Vi erbjuder dagens lunch Mån-Fre. Under helgerna servera vi rätter från vår övriga meny. Vid allergier rådfråga alltid personalen om innehållet i vår mat.

Vi ordnar även fester, catering och annat som har med mat och dryck att göra.

Välkomna in önskar 19:e hålet Bedinge Golfrestaurang

Kontaktuppgifter:
Med vänliga hälsningar / L8 och Ludde!

Restaurang Meny V. 8

Måndag: Thaikyckling

Tisdag: Fiskgratäng

Onsdag: Rotmos med Oxbringa

Torsdag: Ärtsoppebuffé

Fredag: Wallenbergare

Lördag: Helgmeny

fr 120:-

Söndag: Helgmeny

fr 120:-

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00 öppettider kan variera pga rådande vinterväder.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr  Så här inför säsongsstarten 2021 kan det vara läge för lite uppdatering. Vädret är just nu fantastiskt bra och inför helgen är banan hårt belastad med mer eller mindre fullbokat. En liten påminnelse just nu är banan och framför allt greenerna  väldigt känslig därför är det oerhört viktigt att ni lagar ert nedslagsmärke på greenerna. När det gäller FW och de finklippta områdena av banan tillämpas just nu lägesförbättring. Se Lokal regel som finns på klubben. Vi har också bilförbud pga det blöta underlaget.